Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme yhteistyökykyiseen joukkoomme oma-aloitteista sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan. Työyhteisössämme työskentelee kokeneita gerontologisen sosiaalityön ja sosiaaliohjauksen ammattilaisia sekä kotiavustajia. Tiimissä työskentelee neljä sosiaalityöntekijää, yksi erityissossiaalityöntekijä, yhdeksän sosiaaliohjaajaa ja kaksi omaishoidon kotiavustajaa.
Gerontologisen sosiaalityön suunnitelmallinen sosiaalityö on tarkoitettu asiakkaille, joiden kyky toimia on alentunut ja heillä on mm. osallistumiseen, talouteen ja muuhun hyvinvointiin liittyvää tuen tarvetta.

Sosiaalityöntekijä työskentelee vaikeissa elämäntilanteissa olevien asiakkaiden kanssa toteuttaen palvelusuunnitelmaa. Sosiaalityö tukee asiakkaan elämänhallintaa ja itsenäistä selviytymistä. Sosiaalityöntekijä koordinoi ja seuraa sekä arvioi asiakkaan suunnitelman mukaisten palveluiden toteutumista ja etsii tarvittaessa myös muita tahoja mukaan auttamaan asiakasta. Sosiaalityöntekijä toimii myös erityistä tukea tarvitsevan asiakkaan omatyöntekijänä. Työskentely tapahtuu asiakkaan kotona tai asiakkaan mukana erilaisissa toimipaikoissa yhdessä asiakkaan verkoston kanssa.

Tehtävässä tarvitaan itsenäistä työotetta sekä taitoa tehdä moniammatillista yhteistyötä. Gerontologista sosiaalityötä kehitetään työryhmissä. Tehtävään valittavalta toivotaan kykyä ja intoa kehittää toimintaa sekä nähdä asioita uusin silmin ja mallintaa uusia tapoja toimia. Työtapa on asiakaslähtöinen. Pitkäkestoinen motivointi- ja tukemistyö on sinulle ominainen tapa tehdä töitä.
Tarjoamme ammattitaitoisen ja aktiivisen työryhmän tuen, mahdollisuuden kehittää palveluitamme sekä vaihtelevan työtehtävän.

Jätä hakemus helsinkirekry.fi kautta. Haastatteluja voidaan aloittaa jo hakuaikana.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Virkaan valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa sekä 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön

Luemme eduksi kokemuksen gerontologisesta sosiaalityöstä

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Gerontologinen sosiaalityö, Pohjoisen gerontologinen sosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-889-22
  • 1.6.2022
  • 3424,78 €/kk
  • 2.5.2022 - 23.5.2022 16:00
  • SosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

vs. johtava sosiaalityöntekijä Johanna Vuorinen puh: 09-310 69775,
johanna.vuorinen@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Lännen palvelualue, Gerontologinen sosiaalityö, Pohjoisen gerontologinen sosiaalityö

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Malmin asematie 3 A 4.krs., 00700 Helsinki

Rekommenderade jobb