Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä - Social-och hälsovårdssektorn

Haemme sosiaalityöntekijää perhevapaan sijaisuuteen ajalle 8.5.2023-3.1.2024 lapsiperheiden palvelutarpeen arviointiin ja tukeen Malmin yksikköön.

Yksikkömme vastaa alueen (Alppikylä, Jakomäki, Malmi, Puistola, Suutarila, Tapanila) alle 18-vuotiaiden palvelutarpeen arvioinneista sekä virka-aikaisesta uusien asiakkaiden päivystystyöstä. Yksikössä on tarjolla myös lyhyempiä perhevapaan sijaisuuksia.

Yksikössä työskentelee johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, perheneuvolan psykologi, aikuisosiaalityön sosiaaliohjaajaohjaaja.

Sosiaalityöntekijänä vastaat palvelutarpeen arvioinnin asiakastyöstä, selvitysprosessin etenemisestä sekä tarvittaessa kiireellisistä toimenpiteistä. Yksikössä arvioidaan pääsääntöisesti lastensuojelun tai perhesosiaalityön tarvetta. Työhösi kuuluu myös konsultaatiota, ohjausta, neuvontaa ja lyhytaikaisen tuen tarjoamista arvioinnin aikana.

Palvelutarpeen arviointi on lasten ja perheiden hyvinvoinnin kannalta merkittävää työtä. Arviointityö sopii sosiaalityöntekijälle, joka pitää nopeasti vaihtelevasta työstä. Asiakasprosessien kesto on maksimissaan kolme kuukautta.

Työtäsi tukevat hyvät ja toimivat rakenteet, kuten säännölliset työryhmän kokoukset, koulutukset, lähiesihenkilön tuki ja ulkopuolinen työnohjaus. Työparin saat tarpeen mukaan joko eri yhteistyökumppaneista tai työryhmän sisältä. Helsingin kaupungilla on toimiva jurdinen tuki, josta saat tarvittaessa tukea ja neuvoja asiakasprosesseihin.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään rikostaustaotteen esittämistä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus, tiimi- ja parityön taitoja sekä kykyä itseohjautuvaan ja oma-aloitteiseen työskentelyyn.

Luemme eduksi Apotti asiakastietojärjestelmän tuntemuksen, sekä kokemuksen työskentelystä lapsiperheiden kanssa.

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki/ Malmi
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTEPE-01-87-23
  • 8.5.2023 - 3.1.2024
  • 3772,74 €/kk
  • 9.3.2023 - 24.3.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Pia Valkonen p. 050 552 3094

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Lapsiperheiden palvelutarpeen arviointi ja tuki/ Malmi

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ala-Malmin tori 2, 00700 Helsinki

Rekommenderade jobb