Sosiaalityöntekijä tai psykologi, osa-aikainen - Äänekosken kaupunki

Sosiaalityöntekijä tai psykologi, osa-aikainen - Äänekosken kaupunki

Äänekosken kaupungin perhepalveluissa on haettavana perheneuvolan osa-aikainen sosiaalityöntekijän tai psykologin sijaisuus ajalle 2.9.2019-30.6.2020 (työaika 40 % eli 2 pv/viikko). Hakijalta edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta toimia joustavasti moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Perheneuvolassa keskiössä on työskentely perheiden monipuolisten vuorovaikutussuhteiden kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sosiaalityöntekijän tai psykologin pätevyys.

Toimeen valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä voimassa oleva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/02) mukainen rikosrekisteriote.
Toimessa noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Toivomme hakemukset Kuntarekry.fi hakujärjestelmän kautta.

Läs mer

http://www.aanekoski.fi

Psykologi Mika Lappalainen, puh. 020 632 2165, mika.lappalainen@aanekoski.fi
Äänekosken kaupunki
Lasten ja perheiden palvelut
Hallintokatu 4
44100 Äänekoski

Äänekosken kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Lasten ja perheiden palvelut
Adress: Äänekoski

Äänekoski sijaitsee Keski-Suomen maakunnan sydämessä, nelostien kupeessa ja vesistöjen kainalossa. Noin 20 000 asukkaan Äänekoski on juuri sopivan kokoinen ja tarjoaa rikkaat ja monipuoliset puitteet elämään. Puhdas luonto, viihtyisä asuinympäristö ja hyvät palvelut, ne kaikki löytyvät Äänekoskelta. Äänekoskella asuu hyvä arki.
Äänekosken persoonaa leimaavat luonnon hiomaton kauneus ja toisaalta korkean teknologian loppuun hiotut ratkaisut. Kaupunki ammentaa voimaa luonnosta niin teollisuuteen kuin asukkaidensa hyvinvointiin. Äänekoski onkin monen kansainvälisesti menestyvän yrityksen kotipaikka. Vahvan teollisuuden myötä kaupungin työpaikkaomavaraisuus on jatkuvasti yli 100%.
Henkilöstöä konsernin palveluksessa on noin 1500.
Olemme savuton työyhteisö.

Mer om arbetsgivaren