Sosiaalityöntekijä - Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala

Sosiaalityöntekijä

Kyllästyttääkö peruspäivätyö kahdeksasta neljään? Haluatko haastaa itseäsi ja kehittää osaamistasi? Kaipaatko vaihtelua työtehtäviisi ja lisää vauhtia työpäiviisi? Turun sosiaalipäivystyksessä on tarjolla ratkaisu. Sinulla on nyt mahdollisuus päästä mukaan dynaamiseen työyhteisöömme.
Turun sosiaalipäivystys vastaa ympärivuorokautisesta akuutista sosiaalityöstä ja psykososiaalisen tuen organisoinnista. Virka-aikainen sosiaalipäivystys palvelee Turun alueella. Virka-ajan ulkopuolella päivystysalue laajenee kattamaan koko Varsinais-Suomen Vakka-Suomea lukuun ottamatta.

Sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat monipuoliset akuutin sosiaalityön työtehtävät. Näihin lukeutuvat lastensuojelu, vanhusten, vammaisten, asunnottomien, maahanmuuttajien sosiaalityö sekä akuutit aikuissosiaalityön erilaiset tehtävät. Viime aikoina äkillisiin traumaattisiin tilanteisiin liittyvä psykosiaalinen auttaminen on lisääntynyt sosiaalipäivystyksen yhtenä tehtävänä. Työtä tehdään tiiviisti yhteistyössä muiden viranomaisten kanssa. Vaativimmat tehtävät hoidetaan työparin kanssa ja tarjolla on osaavien kollegojen sekä esimiehen tuki vuorokauden ympäri.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/15 mukaan. Sijaispätevät sosiaalityöntekijät huomioidaan myös vakansseja täytettäessä.

Lisäksi edellytetään hyvää paineensietokykyä, tiimityötaitoja, kykyä riskien arviointin ja laaja-alaista asiantuntemusta eri asiakasryhmistä, sosiaalisista ongelmista, sosiaalityön ja yhteiskunnan palveluista sekä kokemusta sosiaalityöstä ja lastensuojelusta.
Valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote. Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä.

Eduksi luetaan kokemus sosiaalipäivystystyöstä.

Sosiaalipäivystystyö on mielekästä, monipuolista, haastavaa ja vaihtelevaa. Työtä tehdään kolmessa vuorossa 24/7/365. Voit kuitenkin suunnitella itse työvuorosi, meillä on käytössä autonominen työvuorojen suunnittelu. Suosimme lisä - ja täydennyskoulutuksia sekä jatkuvaa työnohjausta. Lisäksi kehitämme yhdessä työtämme asiakkaita palvelevampaan suuntaan.

Sosiaalipäivystyksen sosiaalityöntekijöiden palkkaa on tarkistettu ja kuukausipalkan lisäksi maksetaan päivystyksestä aiheutuvat ilta- yö - ja viikonloppulisät. Lisäksi Turun kaupungin työntekijänä saat työmatkoihin liittyviä etuuksia, pääset osalliseksi laajasta kaupungin koulutustarjonnasta, saat oikeuden tyky- toimintaan ja kohtuuhintaisiin aterioihin kaupungin henkilöstöruokaloissa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Sosiaalipäivystyksen johtava sosiaalityöntekijä Kaarina Katas p. 050 078 3312, kaarina.katas@turku.fi
Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Hyvinvointitoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Sosiaalipäivystys
Osoite: Linnnankatu 23, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan