Skip to main content
test

Etsimme tiimimme sijaisuuteen sosiaalityöntekijää osaksi iloista, innokasta ja kehittämismyönteistä työyhteisöämme

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan, säännöllisen työnohjauksen sekä ePassin ja Hyvis-työhyvinvointitarjottimemme palvelut - ja tietysti aivan mahtavat työkaverit!

Sosiaalityöntekijän monipuolisessa tehtävässä painottuvat asiakaskohtainen, kokonaisvaltainen kohtaaminen, palvelutarpeen arviointi ja siitä seuraava työ. Tehtävään sisältyy työikäisten sosiaalityö sekä muu aikuisten parissa tehtävä sosiaalityö. Tehtävään kuuluu palvelutarpeen arviointien lisäksi asiakassuunnitelmat ja päätökset asiakkaalle myönnettävistä palveluista. Sosiaalityöntekijänä teet tiivistä yhteistyötä muiden työikäisten palveluiden ja erityisesti päihde- ja mielenterveyspalvelujen toimijoiden kanssa.

Työyhteisömme 2 sosiaaliohjaajaa voivat toimia työparinasi asiakastyössä tarvittaessa. Tukenasi on koko tiimi ja yhteistyökumppaneita on eri aloilta. Toimintamme ytimessä ovat moniammatillisuus ja Oulunkaaren seudulliset yhteiset säännöllisesti kokoontuvat tiimit. Työtä tehdään pääosin asiakkaan ympäristössä ja verkostoissa. Palveluohjaus on Oulunkaaren kunnissa järjestetty seudullisesti.

Arvostamme kokemustasi sosiaalityön asiakasprosessin vaiheista. Työssäsi tarvitset itsenäistä työotetta, päätöksentekovalmiutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, johdonmukaisuutta sekä verkostomaista työotetta. Toivomme löytävämme joukkoomme työntekijän, jolla on raikkaita ajatuksia palvelujen kehittämiseen.
Kuukausipalkka on 3885 euroa + kelpoisuusehdot täyttävälle maksetaan sitoutumislisää 400 euroa kuukaudessa 31.12.2022 saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7 §, 32 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Ajokortti on työtehtävien hoitamiseksi välttämätön.
Virkaan valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja esittää nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.
Työyhteisössämme tukenasi on monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita.

Ajokortti on työtehtävien suorittamisessa välttämätön.

Lisätietoja

http://www.oulunkaari.com

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sari Maajuuri, vs. palveluesimies p. 040 1848 390 sari.maajuuri@oulunkaari.com
Satu Hillukkala-Mäkelä, johtava sosiaalityöntekijä p. 040 6237488
satu.hillukkala-makela@oulunkaari.com

Lisätietoja

Oulunkaaren kuntayhtymä, Iin perhepalvelut

Seuraa meitä Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa!


Osoite: Asematie 165, 91100 Ii
Oulunkaaren kuntayhtymä - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb