test

Sosiaalityöntekijä, työikäisten palvelut

Ansök senast  29.9.2023 23:59

Hei sinä työikäisten sosiaalipalveluista innostunut sosiaalialan ammattilainen, tulisitko iloiseen joukkoomme täydentämään ammattilaistemme osaavaa joukkoa monipuolisten tehtävien äärelle Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle, Varhaan, alue 1 (Masku, Nousiainen Mynämäki, Vehmaa, Taivassalo, Kustavi, Uusikaupunki, Laitila, Pyhäranta). Voit vaikuttaa pääasialliseen asemapaikkaasi!

Tällä haulla pyrimme laajentamaan niin työntekijäjoukkoamme kuin turvaamaan hyvät palvelut asiakkaillemme. Riittävällä resursoinnilla vaikutamme työmäärän kohtuullisuuteen ja henkilöstön jaksamiseen. Tälläkin hetkellä asiakasmäärämme ovat kohtuulliset. Työyhteisömme puhaltaa yhteen hiileen ja sinulla on vankka tuki sekä kollegoidesi joukossa, että johtavan sosiaalityöntekijän ja palvelupäällikön taholta. Perehdytämme sinut tehtävään huolellisesti.

Työikäisten palveluissa tarjoamme asiakkaillemme mm. työllistymistä edistäviä palveluita, asumispalveluita, sosiaalista kuntoutusta, mielenterveys- ja päihdepalveluita. Monissa palveluissa toimimme pilottialueena (Pta, neuvonta ja ohjaus, miepä-palvelut jne). Pääset osallistumaan kehittämistyöhön ja uuden Varhan rakentamiseen. Sosiaalityöntekijä vastaa asiakkaidensa ja erityisen tuen asiakkaiden aikuissosiaalityön prosessista, sosiaalihuoltolain ja päihdehuoltolain mukaisista palvelutarpeen arvioinneista, asiakassuunnitelmista, palvelupäätösten teosta sekä palveluiden ja kokonaistilanteen koordinoinnista.

Toimit yhdessä asiakkaan kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten ja aikuissosiaalityön tiimien kanssa asiakkaan tilanteen parantamiseksi. Teet työtäsi paljon myös toimiston ulkopuolella eri verkostoissa, kotikäynneillä ja tarvittaessa työparityöskentelynä. Työ on monialaista ja tavoitteellista.

Tarjoamme mahdollisuuden vaikuttaa työsi sisältöihin, osallistua palveluiden kehittämiseen, hyvät työnantajaedut ja joustavuutta työhön, kuten etätyön mahdollisuuden ja joustoa työaikaan. Mahdollisuuksien mukaan huomioimme toiveitasi myös tehtäväkuvasi suhteen. Toivomme sinulta positiivista asennetta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja asiakaskeskeisyyttä. Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä.

Laitathan pian hakemuksen tulemaan, odotamme kovasti tuloasi!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän laillistus.

Mikäli kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voidaan määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, jolla on opiskeluoikeus yliopistossa.

Noudatamme virassa 6kk:n koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.


Läs mer

http://varha.fi

Johtava sosiaalityöntekijä Suvi Sippola, 044 435 7867
Työikäisten palvelupäällikkö Margit Rajahalme, 050 387 3353
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on satoja eri ammattinimikkeitä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät

Läs om arbetsgivare