Sosiaalityöntekijä työikäisten sosiaalipalveluihin

Ansök senast  20.5.2024 12:00

Hei, sosiaalityöntekijä! Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on sinulle mielenkiintoinen työ tarjolla. Tuletko työkaveriksemme?

Haettavana oleva sosiaalityöntekijän virka on vakituinen. Työ alkaa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan. Työyksikkö työsuhteen alkaessa on työikäisten sosiaalipalvelut.


Sosiaalityöntekijän virka kohdentuu Pohjois-Savon hyvinvointialueen työikäisten sosiaalipalvelujen suunnitelmalliseen sosiaalityöhön (eteläinen, keskinen ja pohjoinen alue). Ensisijainen toimipiste on neuvoteltavissa ja halutessasi voit työskennellä esimerkiksi Kuopiosta käsin. Voit esittää hakemuksessasi toiveen työpisteen sijainnista.


Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?
Sosiaalityöntekijän tehtävänä on suunnitelmallisen sosiaalityön keinoin tarjota tukea asiakkaille mm. arjen sujumiseen, asumiseen, kuntoutumiseen, koulutukseen ja työhön sijoittumiseen liittyvissä asioissa. Työhön sisältyy sosiaalihuoltolain mukaisen palvelutarpeen arviointien ja sosiaalityön suunnitelmien laatiminen, suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työskentely asiakkaiden ja heidän verkostojensa kanssa, ehkäisevästä ja täydentävästä toimeentulotuesta päättäminen, jalkautuva työ, muu sosiaalityöhön kuuluva avuntarpeen arviointi ja asiakastyöskentely sekä rakenteellinen sosiaalityö.

Työaika jakautuu kehittämis- ja asiakastyöhön, johon kuuluu yhteisten työkäytäntöjen ja uudenlaisten palvelumallien kehittämistyötä sekä omien asiakkaiden lisäksi konsultatiivisen tuen antamista koko toiminta-alueella.

Virka on uusi ja olet etulinjassa kehittämässä uudenlaista sosiaalityön mallia sekä jalkauttamassa monipuolisesti digi- ja etäpalveluiden käyttöönottoa. Tehtävässä pääset vaikuttamaan työikäisten sosiaalipalveluiden toimintamallien ja yhteisten työkäytäntöjen muotoutumiseen. Työ toteutetaan pääsääntöisesti hybridityöskentelynä: etänä sekä jalkautuen tarpeen mukaan eri toimipisteisiin ja asiakkaan luokse.


Mitä me odotamme työntekijöiltämme?
Toivomme työskentelytapasi olevan asiakas- ja voimavaralähtöinen. Odotamme, että sinulla on aktiivinen ja itsenäinen työote, hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä kiinnostusta ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen. Työ vaatii hyviä tietoteknisiä taitoja.


Mitä me tarjoamme sinulle?
- Suunnitelmallisen perehdytyksen työtehtäviin
- Monipuoliset täydennys- ja jatkokoulutusmahdollisuudet
- Kehitysmyönteisen ja mukavan työilmapiirin
- Osaavat kollegat
- ePassin (kulttuuri, liikunta, hyvinvointi)
- Työterveyshuollon palvelut
- Työnohjauspalvelut
Tukenasi on esihenkilö ja tiimi sekä säännölliset tiimikokoukset. Työ edellyttää B-ajokorttia ja työnantajalla on käytettävissä leasingautoja.

Palkka on 3900 €/kk.

Olisitko sinä etsimämme sosiaalityöntekijä?


Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (sosiaalihuollon ammattihenkilölaki 817/2015). Pätevien hakijoiden puuttuessa, huomioidaan haussa myös sijaispätevät hakijat.

Eduksi katsotaan kokemus työikäisten henkilöiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, harkinnanvaraisen toimeentulotuen käsittelystä, sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain osaaminen, työikäisten palvelujärjestelmän tuntemus sekä kokemus kehittämistyöstä.


Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen virkavalinnan vahvistamista. Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täyttämisessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kiinnostuitko? Hae siis pian ja tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savon parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Kontaktuppgifter

Alue-esihenkikö

Tanja Bäck

p. 044 718 3901

tanja.back@pshyvinvointialue.fi

Alue-esihenkilö

Sari Räsänen

p. 044 718 5813

sari.rasanen3@pshyvinvointialue.fi 

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare

Under den här tiden du kan inte logga in på din profil eller skicka ansökningar. Vi beklagar olägenheten!