Sosiaalityöntekijä, Työkyvyn tuen tiimi, Pori

Ansök senast  5.6.2024 15:00

Haemme Työkyvyn tuen pohjoiseen tiimiin aktiivista ja kehittämisestä innostunutta sosiaalityöntekijää!

Moniammatillisessa tiimissä pääset tukemaan, arvioimaan ja koordinoimaan työttömien henkilöiden työ- ja toimintakykyä ja sopivia työkyvyn tuen palveluita, pääset konsultoimaan ja tukemaan muita sote-keskuksen ammattilaisia työttömiin liittyvässä työssään ja työskentelemään yksikön muiden työkyvyn tuen ammattilaisten kanssa työttömien työ- ja toimintakyvyn parantamiseksi.

Työkyvyn tuen tiimit ovat melko uutta innovointia, josta on Porin seudulla jo hieman perinteitäkin. Tiimejä tullaan Satakunnan hyvinvointialueelle muodostamaan kaksi, joista toiseen nyt haemme sosiaalityöntekijää. Tiimien muita jäseniä ovat sosiaaliohjaaja ja terveydenhoitaja. Tiimi toimii sote-keskusten, työllisyyspalveluiden ja Kelan kanssa yhteistyössä arvioiden työttömien ja työterveyshuollon työkykypalveluita vailla olevien asiakkaiden työkyvyn tuen palvelutarpeita ja koordinoiden asiakkaiden palvelupolkuja tarpeen mukaan. Sote-keskuksen moniammatilliset tiimit voivat konsultoida työkyvyn tuen tiimiä ja siirtää suuremman tuen tarpeessa olevat asiakkaat tiimin asiakkaiksi. Suoraan TE-toimistosta tai kuntien työllisyyspalveluista sekä Kelasta voi myös ohjautua asiakkaita. Tiimin kanssa tiiviissä yhteistyössä työskentelevät sote-keskusten muut ammattilaiset. Tässä tehtävässä pääset mukaan kehittämiseen ja ideointiin, tiimit eivät vielä ole täysin valmiita, joten oma näkemyksesi tulee varmasti käyttöön.

Työkyvyn tuen tiimin työ eroaa työllistymistä edistävästä monialaisesta yhteispalvelusta (TYP) siten, että tiimiä voidaan hyvin nopeasti konsultoida, asiakkaat voivat olla erittäin vaihtelevissa tilanteissa, työttömyyden kestolle ei aseteta vaatimuksia eikä asiakkaan statuksella ole merkitystä. Tavoitteena on arvioida asiakkaan työkyvyn tuen palveluiden tarve, ohjata häntä eteenpäin tai auttaa omatyöntekijää sote-keskuksessa ohjaamaan asiakas eteenpäin. Toisaalta joidenkin asiakkaiden kohdalla voidaan tarvita pitkäkestoisempaa palvelua, esimerkiksi tutkimusten koordinoimiseksi, työkykyarvion tekemiseksi tai muiden ammattilaisten tukemiseksi. Toimeentulotuen käsittelyä tämä tehtävä ei sisällä.

Työtä tehdään Porin lisäksi pohjoisen alueen muidenkin kuntien alueella. Kankaanpää, Jämijärvi, Karvia, Siikainen, Pomarkku, Merikarvia ja Ulvila kuuluvat tiimin alueeseen, ja näissä kunnissa voi tulla tarpeelliseksi myös käydä. Varsinainen työpiste sijaitsee Porin pohjoisen sote-keskuksen Cottonin tiloissa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöstä (817/2015).

Katsomme hakijan eduksi työkykykoordinaattorin koulutuksen, tai Työterveyslaitoksen kahden opintopisteen työkyvyn tuen koulutuksen. Terveydenhuollon toiminnan tuntemus katsotaan myös vahvasti hakijan eduksi.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.
Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3825e/kk.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset työ- ja tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.

Tule töihin Satakuntaan! Satakunta on lähellä, vain 110 km Tampereelta ja 210 km Helsingistä! Suurimmat kaupunkimme ovat Pori ja Rauma, mutta meillä on myös viisi muuta kaupunkia sekä monta pientä länsirannikon helmeä! Elämä Satakunnassa koostuu edullisesta ja tilavasta asumisesta ja arki on lyhyiden välimatkojen ansioista mutkatonta. Koska elämä ei ole vain työtä niin Satakunnasta löytyy vapaa-ajallekin runsaasti tekemistä; Suomen parhaista surffausmahdollisuuksista laajaan kulttuuritarjontaan.

Jos asumiskuviot tai työn löytyminen puolisolle askarruttavat, ole yhteydessä rekrytointi@sata.fi niin jutellaan näistä lisää!


Läs mer

http://www.sata.fi

Kontaktuppgifter

Työkyvyn tuen yksikön johtava sosiaalityöntekijä Anna Kruunari, p.041 732 2797

Työkyvyn tuen yksikön päällikkö Maria Vanhatalo, p.044 701 6136

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita: rekrytointi@sata.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme! Läs om arbetsgivare