Sosiaalityöntekijä vammaispalvelut

Naantalin kaupungin sosiaali- ja terveyspalveluissa on haettavana
SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA

Naantalin vammaispalvelujen tiimiin haetaan sosiaalityöntekijää. Viranhoidossa keskeistä on yhdessä asiakkaan ja muiden yhteistyötahojen kanssa pyrkiä arvioimaan ja hahmottamaan asiakkaan kokonaistilanne ja tuen tarve sekä tarjota asiakkaalle hänen tarpeensa mukaisia vammaispalvelulain, kehitysvammalain ja sosiaalihuoltolain mukaisia palveluja. Työ on itsenäistä asiantuntijatyötä, työpari- ja tiimityötä. Keskiössä on yhteistyö muun muassa terveyspalvelujen, perhepalvelujen ja aikuissosiaalityön kanssa. Vammaispalvelut kehittää yhdessä perhepalvelujen kanssa systeemisen työtavan mallia, jossa perhepalvelut ja vammaispalvelut ovat saumattomasti erityisen tuen tarpeessa olevien lapsiperheiden tukena.

Tarjoamme muun muassa
- innostavan ja vastuullisen työn
- hyvät koulutus-, työnohjaus- ja konsultaatiopalvelut
- etätyömahdollisuus
- työhyvinvointia tukevia etuja, kuten kulttuuri- ja liikuntasetelit
- kivat työkaverit

Naantalin vammaispalvelujen tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää, kaksi ohjaajaa ja toimistosihteeri.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/15) mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja lisäksi maksamme rekrytointilisää.

Ennen viran vastaanottamista on hakijan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ja rikosrekisteriote. Virassa noudatetaan 6 kk koeaikaa


Lisätietoja

http://www.naantali.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa perusturvajohtaja Iiro Pöyhönen puh. 050 345 8090 ja perhepalvelujen päällikkö Liisa Hankavuori puh. 050 336 7765 tai etunimi.sukunimi@naantali.fi
Hakemukset tulee jättää ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi tai www.naantali.fi. Mahdolliset paperihakemukset kaupungin kirjaamoon, os. Naantalin kaupunki, kirjaamo, PL 43, 21101 Naantali. Hakemukset tulee jättää 7.10.2020 klo 15.00 mennessä.

Sosiaali- ja terveyspalvelut, vammaispalvelut
Osoite: Naantali, 21100 Naantali

Naantali – paras paikka elää, viihtyä ja tehdä työtä. Naantalin kaupunki on kasvava ja vetovoimainen 19000 asukkaan saaristokaupunki, jossa työskentelee noin 1300 työntekijää. Naantali on savuton työpaikka.