Sosiaalityöntekijä, Vammaispalvelut Lieto

Ansök senast  20.6.2024 14:00

Haemme vammaispalvelujen sosiaalityöntekijää Liedon alueelle!

Etsimme osaavaan joukkoomme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkaan. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja vaikuttamaan työn sisältöön ja toimintakäytäntöihin. Työ on palkitsevaa asiantuntijatyötä, jossa pääset kehittämään uutta ja omaa osaamistasi. Olennaista työssämme on asiakkaan kohtaaminen.

Meillä on hyvä ja työhönsä sitoutunut tiimi. Kokenut esihenkilö ja osaavat kollegat tukevat sinua työssäsi. Työskentelyalueena on pääsääntöisesti Lieto, Koski Tl ja Marttila. Toimimme tiiviissä yhteistyössä Loimaan, Pöytyän, Oripään, Auran, Kaarinan, Paimion ja Sauvon vammaispalvelujen kanssa, mikä mahdollistaa joustavan yhteistyön ja konsultoinnin.

Työsi vammaispalvelujen sosiaalityöntekijänä on vaativaa asiantuntijatyötä. Tehtäväsi muodostuvat vammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa tehtävästä sosiaalityöstä, palvelutarpeen arvioinneista, palvelusuunnitelmien laatimisesta sekä viranhaltijapäätösten tekemisestä ja palvelujen järjestämisestä.

Työyhteisönä olemme joustava, monipuolista osaamista tukeva, kannustava ja turvallinen. Meille on tärkeää, että työn ohessa on myös iloa ja huumoria. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja pidämme kiinni työajoista. Meillä on säännöllinen ryhmätyönohjaus ja mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä pari- ja tiimityöskentelyyn ja viranomaisyhteistyöhön. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, kehittämismyönteisyyttä, aktiivista ja itsenäistä työotetta sekä hyviä organisointi- ja dokumentointitaitoja.

Työ vaatii liikkumista alueella, ajokortti katsotaan eduksi. Meillä on käytössä Leasing-autoja ja muita ratkaisuja, joilla voimme helpottaa liikkumistasi alueella.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukainen sosiaalityöntekijän laillistus. Huomiomme myös sosiaalityötä yliopistossa opiskelevat sijaiskelpoiset hakijat.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Vammaispalvelujen johtava sosiaalityöntekijä Paula Peltola, p. 0401590525, paula.t.peltola@varha.fi

Vammaispalvelupäällikkö Liisa Kuttila, p. 050 568 9724, liisa.kuttila@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare