Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, vammaispalvelut - Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä

Päijät-Sotessa uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ vakituiseen virkaan vammaispalvelujen asiakasohjaukseen.

Työnkuvaasi vammaispalvelujen sosiaalityöntekijänä kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltainen tuen ja palvelutarpeiden arviointi sekä palvelujen kokonaisuuden rakentaminen ja yhteensovittaminen muiden palvelujen kanssa. Työ edellyttää sekä hyviä yhteistyötaitoja että kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon. Työtä tehdään myös osana asiakkaiden verkostoja. Päätöksenteko sisältää muun muassa vammaispalvelulain, kehitysvammalain, omaishoitolain, perhehoitolain ja sosiaalihuoltolain mukaista päätöksentekoa. Päätöksenteon tueksi on järjestetty säännöllistä lakikonsultaatiota.

Vammaispalvelujen asiakasohjauksessa työskentelee 9 sosiaalityöntekijää ja 13 sosiaaliohjaajaa. Esimiehenä toimii johtava sosiaalityöntekijä. Työhösi saat niin esimiesten kuin työkaverienkin tuen. Työnohjausta järjestetään ja etätyö on mahdollista Päijät-Soten etätyöohjeen mukaisesti. Työtä tehdään toimistossa, asiakkaiden omissa toimintaympäristöissä sekä myös sähköisten yhteyksien välityksellä. Oman auton käyttömahdollisuus on välttämätön työn luonteen vuoksi.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta syvällistä perehtymistä ammattialaan. Lisäksi toivomme työkokoemusta vammaispalvelun ja / tai vammaisasiakkaiden parissa tehtävästä työstä. Arvostamme positiivista ja aktiivista työotetta sekä myönteistä asennetta kehittämiseen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun. Virka voidaan täyttää tilapäisesti myös henkilöllä, jolla on avoimessa yliopistossa suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot, jos hän on ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon. Lisäksi hakijalla tulee olla ennen tilapäisenä sosiaalityöntekijänä työskentelyä sosiaalialan työkokemusta vähintään 3 kuukautta.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a§:n mukaista roketesuojaa.

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä ja liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

https://paijat-sote.fi/toihin-meille/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Erja Rantanen
puh. 044 482 3109
erja.rantanen@phhyky.fi
Ajalla 20.6.-8.7.2022
Vs. tulosyksikköpäällikkö Auli Lintukangas
puh. 0400 889 280
auli.lintukangas@phhyky.fi
Ajalla 11.7.-18.7.2022

Lisätietoja

Vammaispalvelujen asiakasohjaus

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 18 A, 4 krs., 15140 Lahti

Rekommenderade jobb