test
SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, vammaissosiaalityö - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Tule osaksi Keusoten vammaisten palveluja ja tiimiin, jossa pääset keskittymään lasten ja nuorten parissa tehtävään vammaissosiaalityöhön.

Haettava tehtävä sijoittuu lasten ja nuorten tiimiin, jossa Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä vammaissosiaalityössä. Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja olet mukana kehittämässä yhteisöohjautuvaa tiimityöskentelyä ja asiakasosallisuutta korostavaa työotetta.

Keusoten vammaispalvelun toimistotyöpisteet ovat kahdessa kaupungissa: Hyvinkäällä ja Järvenpäässä. Asiakkaita vastaanotamme heidän kotikunnissaan ja usein kotikäynnein, mutta myös etätyö on meillä luonteva osa työtä. Haettavan tehtävän päätyöpiste sijaitsee tällä hetkellä Hyvinkään perhekeskus Rentossa keskeisellä sijainnilla lähellä rautatieasemaa.

Tehtäviisi kuuluu vammaisten ja kehitysvammaisten lasten ja nuorten sekä heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaalityö. Työ sisältää mm. asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista ja päätöksentekoa vammais- ja kehitysvammapalveluista sekä omaishoidon tuesta. Suunnitelmallista sosiaalityötä tehdään yhteistyössä asiakkaan verkostojen kanssa.

Odotamme sinulta erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, taitoa toimia monialaisissa verkostoissa sekä halua kehittää omaa työaluetta. Vammaissosiaalityön tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme lisäksi muuta sosiaalityön työkokemusta mm. terveyssosiaalityöstä sekä lasten ja perheiden palveluista. Virkaan edellytämme kelpoisuusehtona sosiaalityöntekijän pätevyyttä sekä soveltuvuutta, mutta kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös opiskelijat, joilla vaadittavat opinnot viransijaisuudessa työskentelyyn. Pyrimme Keusotessa tukemaan opintojen loppuunsaattamista esim palkallisilla opiskelupäivillä. Meillä pääset myös perehtymään tähän mielenkiintoiseen sosiaalityön alueeseen, jos aiempaa kokemusta vammaissosiaalityöstä ei Sinulta vielä löydy.

Tarjoamme työtäsi tukevan työyhteisön: ammatillisen ja osaavan työtiimin, jossa on hyvä tehdä sosiaalityötä. Lasten ja nuorten tiimillä on työn tukena myös oma lähiesihenkilö. Keusotelaisena saat laajan työterveyshuollon, alennukset kuntien liikuntapaikkoihin sekä Eazybreak ruoka- sekä kulttuuriedun.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • vakituinen virkasuhde alkaen 1.2.2022 tai sopimuksen mukana
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3732,01 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. Rekrytoinnissa voimme käyttää rekrytointilisää kelpoisuusehdot täyttävälle.
  • Koeaika on kuusi kuukautta
  • Tutustu tästä rekrytointiin ja näe virkaan vaadittavat luvat
Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalityön esihenkilö Lea Finer, puh. 050 497 8910, lea.finer@keusote.fi tai koordinoiva esimies Petra Katilainen, puh. 050 497 2393, petra.katilainen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 27.1.2022 klo 14.00. Mahdollisesti kontaktoimme hakijoita jo hakuaikana.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Rekommenderade jobb