test

Sosiaalityöntekijä, vammaisten palvelut, Tornio

Ansök senast  27.5.2024 15:00

Sosiaalityöntekijäksi Meri-lappiin!

Lapin hyvinvointialueen sosiaalipalveluissa on haettavana

toistaiseksi voimassa oleva SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka

Virka sijoittuu hyvinvointialueen organisaatiossa sosiaalipalveluiden toimialalle, vammaisten palveluiden vastuualueelle Lounaisen Lapin palvelualueelle.

Lounaisella palvelualueella on kuusi vammaispalvelun toimipistettä (Kemi, Keminmaa, Simo, Tervola, Tornio, Ylitornio), joista Tornio toimii pääasiallisena toimipisteenäsi. Työhön voi kuulua asiakastyötä pääasiallisen toimipisteen lisäksi myös muissa vammaispalvelun toimipisteissä. Työntekijöillämme on mahdollisuus etätyöhön.

Työnkuvaasi vammaispalvelujen sosiaalityöntekijänä kuuluu asiakkaiden kokonaisvaltaisen tuen ja palvelutarpeiden arviointi sekä palvelujen kokonaisuuden rakentaminen ja yhteensovittaminen muiden palvelujen kanssa. Tehtävässä pääset kehittämään ja vaikuttamaan vammaisten palveluiden toimintamallien ja yhteisten työkäytäntöjen muotoutumiseen.
Työn tukena ovat esihenkilöt ja viikoittain kokoontuva tiimi. Tarjoamme myös säännöllisen työnohjauksen sekä Smartum-edun.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Tehtävässä edellytetään itsenäistä ja aloitteellista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisöissä toimimisen taitoja. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia sekä mahdollisuutta käyttää työssä myös omaa autoa tarvittaessa.

Arvostamme kokemusta sosiaalityöstä, motivoitunutta ja ratkaisukeskeistä työotetta, valmiutta pari- ja tiimityöhön sekä verkostotyön osaamista.

Sosiaalityöntekijä valitaan toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen. Työn toivottu aloitusajankohta on toukokuu 2024. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 4 100 €/kk. Uusille, viran vastaanottaville kelpoisuusehdot täyttäville sosiaalityöntekijöille on käytössä rekrytointilisä 300 €/kk vuoden 2024 loppuun saakka. Palvelussuhteessa voidaan noudattaa koeaikaa (enintään 6 kk).

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja toimitettava työnantajalle nähtäväksi lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) mukaisesti itseään koskeva rikosrekisteriote.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Virkaa haetaan sähköisellä lomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Viran hakuaikaa on jatkettu 27.5.2024 klo 15 saakkaa. Aiemmat hakemukset huomioidaan virkaa täytettäessä.


Läs mer

https://lapha.fi

Kontaktuppgifter

Pia Koski, johtava sosiaalityöntekijä, 040 704 7736, pia.koski@lapha.fi

Eija Lampela, vastuuyksikköjohtaja, 040 547 2484, eija.lampela@lapha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Lapin hyvinvointialue Lapin hyvinvointialueen toiminta jakautuu viiteen eri toimialaan: sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, pelastuspalvelut, hallinto- ja tukipalvelut sekä kehittämis- ja strategiapalvelut. Hyvinvointialueemme on maantieteellisesti Suomen laajin ja pohjoisin; toimimme 17 kunnan (Enontekiö, Inari, Keminmaa, Kittilä, Kolari, Muonio, Pelkosenniemi, Pello, Posio, Ranua, Salla, Savukoski, Simo, Sodankylä, Tervola, Utsjoki, Ylitornio) ja neljän kaupungin (Kemi, Kemijärvi, Tornio, Rovaniemi) alueella. Meillä työskentelee lähes 8000 sote- ja pelastusalan ammattilaista. Palvelemme noin 179 000 asukasta sekä Lapin matkailijoita. Meillä voit käyttää neljää kieltä; suomi, pohjoissaame, inarinsaame ja koltansaame. Maakuntaamme leimaavat hyvä yhteishenki, pitkät välimatkat, tiivis rajayhteistyö Ruotsin ja Norjan kanssa sekä monipuolinen elinkeinorakenne. Lapista löydät henkeäsalpaavan luonnon sekä urbaanin elämän sykkeen. Harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset, ja voit nauttia vuodenaikojen tuomasta vaihtelusta: yöttömästä yöstä sekä lumisesta talvesta. Kuuntele sydämesi ääntä ja löydä juuri sinulle sopiva työpaikka! Tutustu hyvinvointialueeseemme: www.lapha.fi #LapinHyvinvointialue #RakkauestaLappiin #huippuhommissa #parhaattyökaverit #parhaatasiakkaat #hyvinvointialue #Lappi Seuraa meitä somessa: facebook.com/lapinhyvinvointialue | YouTube @lapinhyvinvointialue | Linkedin @Lapin hyvinvointialue | Twitter @Lapinhyvinvoint Läs om arbetsgivare