Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijä, vammaisten sosiaalityö - Social-och hälsovårdssektorn

Haluatko tehdä monipuolista sosiaalityötä, jossa voit päätöksilläsi konkreettisesti auttaa ihmisiä? Vammaisten sosiaalityössä pyrimme mahdollistamaan asiakkaillemme vammasta riippumatta mahdollisimman itsenäisen ja omaehtoisen elämän. Arvioimme vammaispalvelulain mukaisten palveluiden tarvetta, teemme suunnitelmia ja päätöksiä sekä tarvittaessa ohjaamme asiakkaita muiden palvelujen piiriin.

Työ on monipuolista, koska vammaisuus ei riipu iästä, varallisuudesta, ammatista tai kulttuuritaustasta. Asiakkaamme ovat kaiken ikäisiä ja hyvin erilaisissa elämäntilanteissa olevia ihmisiä.

Yhteistyökumppaneita on paljon, mm. toimintaterapia, kotihoito, aikuissosiaalityö, gerontologinen sosiaalityö, erikoissairaanhoidon kuntoutusohjaajat, tilapalveluiden tekniset isännöitsijät. Työmme on liikkuvaa, koska tarpeen arviointiin kuuluu usein asiakkaan tapaaminen hänen kotonaan, joko yksin tai yhteistyökumppaneiden ja asiakkaan läheisten kanssa. Työ on pitkäjänteistä, koska asiakkaiden palvelun tarve on usein toistuvaa tai jatkuvaa ja muuttuu iän ja elämäntilanteiden myötä.

Työtä tukevia kokouksia lukuun ottamatta suunnittelet työviikkosi ajankäytön itse. Sinulla on oma työpiste ja liikkuvaan työhön sopivat työvälineet. Osan viikosta voit tehdä etätyötä. Uutena työntekijänä saat perehdytyksen lähiesihenkilöltä ja kollegoilta sekä jatkuvan tuen koko työyhteisöltä. 16 hengen tiimiimme kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, toimistosihteereitä ja johtava sosiaalityöntekijä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 (7 §) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Valitun on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa virkaan kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisäksi edellytämme:
- hyviä vuorovaikutustaitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- valmiutta liikkuvaan työhön
- hyvää suomen kielen kirjallista ilmaisua

Luemme eduksi:
Aiempaa kokemusta vammaistyöstä ei tarvita, mutta työssä auttaa, jos sinulla on kokemusta toimintakyvyltään alentuneiden henkilöiden kanssa työskentelystä. Tärkeintä meille kuitenkin on kiinnostuksesi vammaispalveluja kohtaan, vuorovaikutustaitosi, sekä halusi ja valmiutesi oppia uutta.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaistyö, Vammaisten sosiaalityö
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-01-55-23
  • 1.3.2023
  • 3626,01€/kk
  • 24.1.2023 - 8.2.2023 16:00
  • KuntaSosiaalityöHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Johtava sosiaalityöntekijä Antti Salmela, p. 09 310 62315, antti.salmela@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Vammaistyö, Vammaisten sosiaalityö

Stadin sotepe on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Kahvikuja 3 A, 00980 Helsinki

Rekommenderade jobb