test

Sosiaalityöntekijä

Ansök senast  17.4.2024 14:00

Etsimme lastensuojelun avohuollon sosiaalityöntekijää Pöytyälle.

Hei sinä kokenut tai uraasi aloitteleva sosiaalityöntekijä, olisimmeko me etsimäsi työyhteisö?

Haluaisimme toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan iloiseen joukkoomme. Tiimistämme puuttuu yksi sosiaalityöntekijä ja toivoisimme löytävämme sinut, joka arvostat hyvää työilmapiiriä sekä kokeneita ja osaavia työkavereita.


Työn kuvaus

Alueen lastensuojelun tiimimme työskentelee Aura, Pöytyä, Oripää ja Loimaa -akselilla. Haettavan tehtävän asiakkuudet sijoittuvat pääasiassa Pöytyälle, mutta aivan yhtä hyvin voit työskennellä esimerkiksi Auran uudelta kunnantalolta käsin, valinta on sinun.

Tiimiimme kuuluu oman työparisi lisäksi neljä muuta pätevää ja kokenutta sosiaalityöntekijää sekä neljä taitavaa sosiaaliohjaajaa. Tiimissämme on vankkaa lastensuojelun osaamista ja sitoutuneet työntekijät. Tukenasi on toki myös esihenkilösi Jaana, joka on saanut kiitosta erityisesti helposta lähestyttävyydestä ja tavoitettavuudesta, tärkeitä juttuja arkityössä! Alueellamme on myös osa-aikainen psykologi lastensuojelussa, ja lisäksi Varhan juristit ja muut tukipalvelut ovat käytössäsi.

Tiimimme suurin vahvuus on, että meillä jokainen saa olla oma itsensä ja kaikkien mielipidettä kuunnellaan ja arvostetaan. Keskustelemme yhteisesti viikoittain viikkopalavareissa sekä kerran kuussa tapaamme kasvokkain. Saat työllesi juuri niin paljon tukea tai vaihtoehtoisesti tilaa, kuin tarvitset. Voit siis olla jo kokenut sosiaalityöntekijä tai vasta työuraasi aloittava, työpariksesi saat joka tapauksessa kokeneen ja taitavan sosiaaliohjaajan, jonka kanssa yhteistyössä asiat rullaavat.


Mitä meillä on tarjota sinulle?

Meidän alueellamme on hyvä tehdä töitä, koska autamme toinen toisiamme, kehitämme aktiivisesti omaa työtämme ja meille lapsi ja hänen perheensä ovat aina etusijalla. Asiakasmäärämme on säädetyn asiakasmitoituksen mukainen, joten meillä saat keskittyä työn laatuun ja edistämään juuri sinulle nimettyjen lasten ja perheiden hyvinvointia.

Meillä voit valintasi mukaan tehdä etätöitä pari päivää viikossa, mikäli se sopii elämäntilanteeseesi jokapäiväistä lähityötä paremmin. Meillä on käytössä myös leasingautoja, joita voit halutessasi hyödyntää asiakastyössä. Asiakastietojärjestelmänä meillä on effica.

Tehtävästä maksamme peruspalkan lisäksi rekrytointilisää (400€/kk) vuoden 2024 loppuun asti. Lisäksi Varhan työntekijöille tarjotaan työsuhde-etuna 250 euroa Smartum plus -palvelun kautta käytettäväksi liikuntaan, hyvinvointiin tai kulttuuriin. Haemme ensisijaisesti kokopäiväisiä työntekijöitä, mutta huomioimme myös toiveet osa-aikaisuudesta.


Mitä ominaisuuksia tarvitset onnistuaksesi tehtävässä?

Emme edellytä aiempaa taustaa lastensuojelun kentältä, motivaatio ja halu toimia lasten ja perheiden parhaaksi on tärkeintä tässä työssä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 7§ mukainen pätevyys ja sosiaalityöntekijän laillistus. Huomiomme myös sosiaalityötä yliopistossa opiskelevat sijaiskelpoiset hakijat.


Kiinnostuitko?

Mahtavaa, odotamme innolla hakemustasi! Mikäli joku asia tehtävässä vielä jäi mietityttämään, olethan yhteydessä, mielellämme juttelemme kanssasi aiheesta lisääkin.

Tule mukaan tähän loistoporukkaan, joka haluaa tehdä sitoutunutta ja suunnitelmallista lastensuojelua hyvässä yhteishengessä!


Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.


Läs mer

http://varha.fi

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Jaana Alin p. 040-1830104

Lapsiperheiden palvelupäällikkö Riikka Jokela riikka.jokela@varha.fi

Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta. Jos et pysty tekemään sähköistä hakemusta, voi paperihakemuksen toimittaa postitse osoitteella Varha, Kirjaamo, PL 52, 20521 Turku.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme noin 23 000 asiantuntijan uusi työpaikka – yksi maamme suurimmista työnantajista. Me huolehdimme siitä, että kaikki alueemme puoli miljoonaa ihmistä saavat tarvitsemansa sosiaali- ja terveyspalvelut sekä turvaamme pelastustoimen. Teemme töitä kaikkia koskettavien tärkeiden asioiden parissa! Me olemme #hyvintekijät! *** Vi är en arbetsplats för cirka 23 000 experter – en av de största arbetsgivarna i vårt land. Vi ser till att alla en halv miljon människor inom vårt område får de social- och hälsovårdstjänster de behöver och vi tryggar räddningsväsendet. Vi arbetar med viktiga frågor som berör alla! #ViGörEttGottJobb Läs om arbetsgivare