test

Sosiaalityöntekijä (varhaisen tuen palvelut, tiimi 1, Jyväskylä, Muurame)

Ansök senast  6.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme varhaisen tuen palveluiden lapsiperheiden sosiaalityöhön keskisen alueen (Jyväskylä - Muurame) tiimiin 1 vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijänä pääset tekemään sosiaalihuoltolain mukaista suunnitelmallista asiakastyötä alle 18-vuotiaiden erityistä tukea tarvitsevien lasten omatyöntekijänä. Sosiaalityöntekijänä kokoat tai osallistut asiakkaan monitoimijaisiin palveluverkostoihin, myönnät sosiaalihuoltolain mukaisia palveluita sekä seuraat niiden vaikuttavuutta. Sosiaalityöntekijänä käsittelet omasta asiakkaasta tulleet lastensuojeluilmoitukset. Työskentely asiakkaiden kanssa on yksilöllistä, perhelähtöistä sekä muutosta tukevaa ja perustuu perheen haluun ottaa tukea vastaan.

Lapsiperheiden sosiaalityön asiakkuuteen ohjaudutaan palvelutarpeen arvioinnin kautta. Asiakkuuden taustalla voivat olla toimintakykyä alentavat syyt, esimerkiksi haasteellinen elämäntilanne tai elämäntilanteen muutos, neuropsykiatrisista tai mielenterveyden haasteista johtuva monialaisen tuen tarve tai vanhemman jaksamisen vaikeudet.

Keskisen alueen lapsiperheiden sosiaalityössä ja ohjauksessa on 13 sosiaalityöntekijän virkaa, 6 sosiaaliohjaajan virkaa sekä kaksi johtavaa sosiaalityöntekijää kolmessa eri tiimissä. Ammattitaitoisilta tiimeiltä ja esihenkilöltä saat tukea omaan työhösi. Työn tuen rakenteina ovat viikoittaiset tiimipalaverit, yksikön omat infotiimit, työparityön mahdollisuus sekä säännöllinen työnohjaus. Työntekijöillä on mahdollisuus osallistua työtä tukevaan ammattitaitoa ylläpitävään koulutukseen. Tiimeissä on otettu systeeminen työote käyttöön. Työpisteesi sijaitsee Jyväskylässä.

************************************
Terveiset tiimikavereilta: ”Meillä on todella huippu työyhteisö ja esihenkilöt! Työmäärä on meillä kohtuullinen ja oman elämän sovittaminen työhön on helppoa. Esihenkilöt ovat myös aidosti kiinnostuneista työhyvinvoinnistamme ja jaksamisestamme.”
************************************

Työhyvinvointiasi tukee tiimien hyvä yhteishenki, mukavat työkaverit sekä työtä kehittävä ote. Työ on joustavaa ja mahdollistaa osittaisen etätyöskentelyn. Työstä saa kilpailukykyisen korvauksen ja työmäärä on hallittava.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme reflektiivistä työskentelyotetta, joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä. Eduksi katsomme aiemman työkokemuksen, mitä on kertynyt lasten ja perheiden kanssa tehdystä sosiaalityöstä, tai muusta sosiaalityöstä. Työ edellyttää sosiaalihuoltolain hallintaa. Tehtävässä tarvitaan erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ratkaisujen tekemiseen, sekä kykyä toimia monitoimijaisissa verkostoissa sekä tiimeissä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Haastattelut pidetään viikolla 19.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Läs mer

http://www.hyvaks.fi

Kontaktuppgifter

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:

-

Sari Minkkinen, johtava sosiaalityöntekijä (en ole tavoitettavissa 22.-28.4.)

p. 040 486 2429

sari.minkkinen@hyvaks.fi

-

Lisätietoja antaa ajalla 22.-28.4.

Suvi Verlin, johtava sosiaalityöntekijä

p. 040 190 5097

suvi.verlin@hyvaks.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Läs om arbetsgivare