test

Sosiaalityöntekijä, virka, lapsiperheet

Ansök senast  1.12.2023 14:30

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueella, Pohteella, on haettavana vakituinen sosiaalityöntekijän virka Oulunkaari, Koillismaa ja Lakeus alueelle lapsiperheiden sosiaalipalveluissa. Työpiste on viran toimituksen alkaessa Tyrnävä/Muhos. Työtä on mahdollista tehdä hybridimallilla yhdistäen etä- ja läsnäolotyötä. Aiemmin tehtävää hakeneet huomioidaan haussa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lapsiperheiden sosiaalityössä, ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön sekä mahdollisuuden kouluttautumiseen ja säännölliseen työnohjaukseen. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti.

Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijänä vastaat erityisen tuen tarpeessa olevien lasten palvelutarpeen sekä lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Työhön ja asiakastietojärjestelmä Sagaan perehdytetään palvelussuhteen alussa.

Lähitiimiin kuuluvat kokeneet ja ammattitaitoiset sosiaaliohjaajat sekä sosiaalityöntekijä ja vastuuyksikköpäällikkö.

Pohteella arvostamme ammattitaitoista kohtaamista, palveluiden vaikuttavuutta sekä asiakkaiden osallisuutta. Sosiaalityöntekijänä toimit työtäsi tukevissa ammatillisissa verkostoissa. Pohteella on meneillään mm. Kapene-työn kehittäminen ja sosiaalityöntekijän tehtäväkuvan selkeyttäminen erityisen tuen asiakkaiden kanssa. Olet tervetullut kehittämistyöhön mukaan.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Heli Huttunen, p. 044 479 3281 ja vastuualuepäällikkö Riitta Ruottinen, p. 050 363 1339. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa.

Läs om arbetsgivare