Sosiaalityöntekijä, virka, lapsiperheidenpalvelut, Muhos

Ansök senast  19.7.2024 14:30

Tule osaksi Pohteen tiimiä ja tee vaikuttavaa työtä kanssamme! Meillä on haettavana sosiaalityöntekijän virka lapsiperheiden sosiaalipalveluissa.

Sosiaalityöntekijämme vastaavat alueensa lapsiperheiden sosiaalihuoltolain mukaisesta sosiaalityöstä. Lapsiperheiden sosiaalipalvelut on tarkoitettu alle 18-vuotiaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen.

Työpiste sijaitsee Muhoksella, mutta työtä tehdään kaikilla alueillamme Tyrnävällä, Muhoksella, Vaalassa, Utajärvellä ja Iissä. Mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lapsiperheiden sosiaalityöstä innostunutta sosiaalityöntekijää kehittämään laadukasta ja toimivaa lapsiperheiden sosiaalipalvelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lapsiperheiden sosiaalityön resurssit entistä enemmän lapsen, nuorten ja perheiden kanssa työskentelyyn.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesihenkilösi ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluu sosiaalityöntekijöitä, sosionomeja ja vastuuyksikköpäällikkö.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä kilpailukyisen palkan.

Arvostamme oikeanlaista asennetta ja työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää kirjallista ilmaisukykyä sekä kykyä kulkea asiakkaan rinnalla. Katsomme eduksi lapsen ja perheen kanssa työskentelyn sekä asiakkaita osallistavien menetelmien osaamisen. Lapsiperheiden sosiaalityö on vaativaa ja merkityksellistä asiantuntijatyötä, joka soveltuu työntekijälle, jolla on kykyä toimia vaihtelevissa ja haastavissakin tilanteissa sekä oma-aloitteisuutta ja päätöksentekokykyä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7 § mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Virkaan valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §.)

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Tiina Reinioja, p. 040 318 5767 (12.7 klo 9-2) Sähköposti: tiina.reinioja@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 500 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare