Sosiaalityöntekijä, virka, lastensuojelu, Nivala

Ansök senast  25.7.2024 14:30

Tule mukaan meidän tiimiin! Haemme Pohteelle sosiaalityöntekijää virkaan lastensuojelun Eteläisen A -alueen sosiaalityön vastuuyksikköön.

Eteläisen A -alueen sosiaalityön vastuuyksikössä vastataan lastensuojelun sosiaalityöstä Nivalan, Sievin, Alavieskan, Ylivieskan ja Oulaisten alueilla. Työskentelypaikkakuntasi on Nivala.

Etsimme ammattitaitoiseen joukkoomme lastensuojelutyöstä innostuneita sosiaalityöntekijöitä kehittämään laadukasta ja toimivaa lastensuojelua sekä asiakaslähtöistä palvelua monialaisessa yhteistyössä. Tavoitteenamme on kohdistaa suunnitelmallisen lastensuojelutyön resurssit entistä enemmän lapsen ja perheiden kanssa työskentelyyn. Sosiaalityöntekijällä voi olla vastuullaan enintään 30 alle 18-vuotiasta asiakasta.

Saat meillä työkavereiksesi työstään innostuneita alan ammattilaisia ja meillä pääset työskentelemään ammatilliseen kehittymiseen kannustavassa ilmapiirissä. Suhtaudumme positiivisesti osaamisen kehittämiseen ja jatkuva uuden oppiminen on tärkeä osa työyhteisömme menestystä. Työssäsi sinun ei tarvitse ratkaista kaikkea yksin, sillä tukenasi ovat lähiesimiehesi ja lakimiehet. Tiimiisi kuuluu 12 sosiaalityöntekijää ja vastuuyksikköpäällikkö. Sinulla on mahdollisuus tehdä sekä avo- että sijaishuollon sosiaalityötä.

Tarjoamme työsi tueksi viikoittaiset tiimipalaverit, työnohjauksen sekä hyvät koulutusmahdollisuudet ja kilpailukyisen palkan. Lisäksi mahdollistamme osittaisen etätyöskentelyn.

Pohteella tarjoamme työntekijöillemme laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. työterveyshuolto, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi tehtävässä maksetaan määräaikainen rekrytointilisä 400,00 eur/kk vuoden 2024 loppuun saakka.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 7§ mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus.

Määräaikaisesti tehtävään voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.

Haastatteluun kutsuttavilta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Työnhakijan tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Suosikki-rekisteriin.

Virkaan valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu ote rikosrekisteristä (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä 504/2002).

Valitun tulee ennen viran vastaanottamista toimittaa vaadittava lääkärinlausunto terveydentilastaan (laki kunnan ja hyvinvointialueen viranhaltijasta 7 §).

Noudatamme virkasuhteissa enintään 6 kk koeaikaa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tästä linkistä pääset katsomaan TE-live -tallenteen koskien lastensuojelun sosiaalityöntekijän tehtäviä Pohteella: https://te-live.fi/lahetykset/6L6vnOKXm


Läs mer

http://www.pohde.fi

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antavat vastuuyksikköpäällikkö Johanna Hourula, p. 040 635 5117 ja vastuualuepäällikkö Saana Savela, p. 040 135 8148. Sähköpostit: etunimi.sukunimi@pohde.fi

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys- ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys- ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Läs om arbetsgivare