test

Sosiaalityöntekijä, Ylöjärvi

Hakuaika päättyy  8.2.2023 23:59

Sosiaalityöntekijän vakituinen virka, lapsiperheiden sosiaalityö, Ylöjärvi

Ylöjärven lapsiperheiden sosiaalityön yksikössä työskentelee sosiaalityöntekijöitä, ohjaajia ja perheohjaajia sekä johtava sosiaalityöntekijä.

Lapsiperheiden sosiaalityöntekijänä työtehtäväsi sisältävät sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia, asiakkaan palvelujen järjestämistä ja päätöksentekoa. Osallistut myös virka-aikana tapahtuvaan sosiaalipäivystykseen. Työtehtävät sopivat hyvin sosiaalityöntekijälle, joka pitää nopeasti vaihtelevasta työstä ja jolla on kykyä niin itsenäiseen toimintaan kuin työskentelyyn työparina, tiimissä ja erilaisissa verkostoissa. Työsi tukena ovat tiimin ohella esihenkilö sekä lasten ja perheiden monipuolinen palveluverkosto.

Tarjoamme mahdollisuuden joustavaan etätyöhön ja liukuvaan työaikaan, ilmaisen parkkipaikan sekä oman työhuoneen. Käytössäsi on myös leasing-auto. Työntekosi tukena on Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet, kuten lakimiespalvelut, konsultointiapu ja työnohjauspalvelut. Tuemme työntekijöidemme kouluttautumista.

Edellytämme työntekijältä hyviä työyhteisö- ja alaistaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta kehittämistyöhön. Arvostamme aiempaa kokemusta lapsiperheiden kanssa tehtävästä sosiaalityöstä sekä sosiaalihuolto- ja lastensuojelulain tuntemusta. Arvostamme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus on SOTE-sopimus ja työaika on kokoaikatyö. Viran koeaika on 6 kuukautta. Tehtävän aloitus mahdollisimman pian, sopimuksen mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentin mukainen rikostaustaote ja työterveyshuollon hyväksymä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Hanna Seesvuori, puh. 040 133 1551.

Hakuaika päättyy 8.2.2023.

Virkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemuksen voi jättää myös kirjallisena, jossa on mainittava haun numerotunniste (työavain), nimike ja sijoituspaikka. Hakemukseen suositellaan liitettäväksi CV. Kirjalliset hakemukset lähetetään osoitteeseen: Pirkanmaan hyvinvointialue, kirjaamo, PL 272, 33101 Tampere.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 14.30 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Pirkanmaan hyvinvointialueen rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Hanna Seesvuori, puh. 040 133 1551.

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Tutustu työnantajaan