test

Sosiaalityöntekijän sij., Lastensuojelu Suupohja

Ansök senast  5.10.2023 14:00

Haemme lastensuojelun sosiaalityöntekijää viransijaisuuteen 9.10.2023-8.3.2024 väliselle ajalle. Työn aloituksesta voidaan joustavasti sopia. Alkusijoituspaikka Suupohjan lastensuojelussa.

Suupohjan lastensuojelussa on 4 sosiaalityöntekijän virkaa vastuuyksikköjohtajan johdolla ja lapsiperheiden sosiaalityössä on kaksi sosiaalityöntekijän ja kaksi sosiaaliohjaajan virkaa vastuuyksikköjohtajan johdolla. Nyt haettavana olevaan sosiaalityöntekijän viransijaisuuteen kuuluu lastensuojelun sosiaalityöntekijän työtehtävät avohuollon sosiaalityöstä sijaishuoltoon.

Tehtäviin kuuluu mm. työskentely lapsen ja hänen läheistensä sekä yhteistyötahojen kanssa, tarvittavien palvelujen järjestäminen sekä niihin liittyvien päätösten tekeminen.

Lastensuojelussa on käytössä systeeminen työskentelyote. Työnohjaus on järjestetty ja työvälineet ovat ajantasaiset. Täydennys- ja lisäkoulutukseen suhtaudumme myönteisesti ja kannustavasti. Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn sekä innostuneen ja työhönsä sitoutuneen työyhteisön.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä myönteistä ja joustavaa työskentelyotetta. Edellytämme sinulta kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Tule mukaan asiakasta kunnioittavaan joukkoon kehittämään lastensuojelutyötä.

Kelpoisuusehtona laillistettu sosiaalityöntekijä (Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys).

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 12§:n mukaan tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta ja lain (504/2002) mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen viran vastaanottamista.

HYVAEP on savuton työpaikka.

Huom! Esihenkilön päätöksellä hakuaikaa on jatkettu 5.10.2023 asti.

Seinäjoki 7.9.2023

ETELÄ-POHJANMAAN HYVINVOINTIALUE

Johtava sosiaalityöntekijä Susanna Lammi
Puh. 040 6367 417
susanna.lammi@hyvaep.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Läs om arbetsgivare