Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän sijaisuudet - Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Sosiaalityöntekijä tai sosiaalityön opiskelija - tule sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin.

Voit toimia sosiaalityöntekijän sijaisuuksissa
- jos olet laillistettu sosiaalityöntekijä
- opiskelet sosiaalityöntekijäksi ja olet suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun
- jos olet suorittanut avoimessa yliopistossa suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot JA ennen avoimen yliopiston opintoja suorittanut sosionomin tutkinnon tai sosiaalialalle soveltuvan ylemmän yliopistollisen tutkinnon. Soveltuvalla ylemmällä yliopistollisella tutkinnolla tarkoitetaan pääasiassa tutkintoa, jonka pääaineena on yhteiskuntapolitiikka, sosiaalipolitiikka, sosiologia, sosiaalipsykologia. Koska avoimen yliopiston opintoihin ei sisälly harjoittelua, hakijalla tulee olla ennen tilapäisenä työskentelyä sosiaalialan työkokemusta, jonka riittävyyden työnantaja arvioi tehtäväkohtaisesti.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa. Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja jos sinulla on erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla.

Tule mukaan hyvintekijöiden joukkoon!

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun, mikäli sinua kiinnostavalla ammattiryhmällä ei ole omaa ilmoitusta tai sinulla ei ole vielä tarpeeksi opintopisteitä sosiaalityöntekijän sijaisuuksiin, mutta olisit kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa.

Lisätietoja

https://www.varha.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rekrytointi@varha.fi

Lisätietoja

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä.

Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä.

Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät


Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20521 Turku

Rekommenderade jobb