Sosiaalityöntekijän sijaisuuksia Oulussa

Haemme nyt Oulun kaupungin lastensuojeluun SOSIAALITYÖNTEKIJÖITÄ eri pituisiin sijaisuuksiin.

Sijaisuuksiin on kelpoisuusvaatimuksena sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 § 3 ja § 7 mukainen pätevyys tai vähintään sosiaalityön aineopinnot ja niihin sisältyvä käytännön harjoittelu suoritettuna.

Lastensuojelun sosiaalityöntekijä toimii perheen kanssa yhteistyössä suotuisan kasvuympäristön luomisessa. Tavoitteena on, että lapsi tai nuori voi kasvaa ja kehittyä omassa kodissaan.

Työtehtäviisi kuuluu kokonaisvaltainen lastensuojelu, lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät kuten suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon ja jälkihuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijä vastaa asiakassuunnitelman laatimisesta, toteuttamisesta ja seurannasta, yhteistyössä lapsen ja hänen perheensä kanssa.

Työ on monipuolista ja vaativaa asiantuntijatyötä, jossa korostuvat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Työ sisältää paljon verkostotyötä yhteistyökumppaneiden kanssa. Tukenasi ovat koko tiimi ja monipuolinen joukko eri alan asiantuntijoita. Tiimeissä kehitämme yhdessä lastensuojelun ja lapsiperheiden palveluja, joissa hyödynnetään muun muassa sähköisiä kanavia.

Oulun kaupungin lastensuojelun työntekijät kertovat työstään myös Facebookissa: https://www.facebook.com/oulunlastensuojelu/

Voit hakea sijaisuuksiin sähköisesti tämän ilmoituksen kautta kohdasta "Hae työpaikkaa" tai osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 71, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Kansankatu 55 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/8549/2019. Sijaishaku on jatkuva ja voimassa 31.12.2019 klo 15.00 saakka.

Lisätietoja

http://www.ouka.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antaa palveluesimies Carita Haapala, p. 044 703 6217 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Oulun kaupunki, Hyvinvointipalvelut, Lastensuojelupalvelut
Osoite: Oulu

Valovoimainen Oulu – rohkea, reilu, vastuullinen. Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 11 000 henkilön työpaikka.