Sosiaalityöntekijän sijaisuus - Perusturvakuntayhtymä Karviainen

Sosiaalityöntekijän sijaisuus

Perheneuvolan sosiaalityöntekijän sijaisuus perheneuvolassa

Etsimme sinua positiivinen sosiaalityöntekijä perheneuvolan tiimiimme.
Perheneuvolan työryhmässä työskentelee neljä psykologia, kolme perheneuvojaa ja konsultoiva lastenpsykiatri.
Työtehtäviisi kuuluvat mm. ohjaus ja neuvonta, vanhemmuuden tukeminen, perhetutkimukset ja -interventiot. Perheneuvolan sosiaalityöntekijän työ on monipuolista lasten, perheiden ja verkostojen kanssa tehtävää työtä, ohjausta ja neuvontaa.

Pätevyysvaatimuksena on sosiaalityöntekijän pätevyys (laki 272/05) ja lisäksi kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutus, tai muu perheneuvolatyötä tukeva lisäkoulutus.

Luemme eduksi kokemuksesi perheneuvolatyöstä tai työskentelystä lasten ja lapsiperheiden kanssa. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös muut hakijat.

PTKY Karviaisen perheneuvola tuottaa palvelut Vihdin kunnalle ja Karkkilan kaupungille, työpaikkamme sijaitsee Nummelassa. Tarvitset työtehtäväsi hoidossa oman auton käyttömahdollisuuden.

Valitun on ennen työsuhteen vastaanottamista esitettävä lain lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä edellyttämän rikosrekisteriotteen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työaika: 38:15 h/ vko
Palkkaus: 3432,10 €/kk
Sijaisuus ajalla: 16.9.2019- 30.7.2020

Lisätietoja

http://www.karviainen.fi

Johtava terapeutti Kirsi Hatanpää 044-7114076 tai kirsi.hatanpaa@karviainen.fi

Perusturvakuntayhtymä Karviainen, Perheiden palvelulinja
Osoite: Ojakkalantie 10, 03100 Nummela

Perusturvakuntayhtymä Karviainen on Karkkilan kaupungin ja Vihdin kunnan muodostama perusterveydenhuollon ja sosiaalitoimen kuntayhtymä Länsi-Uudellamaalla. Kuntayhtymän väestöpohja on noin 37 900 asukasta. Henkilökuntaa kuntayhtymän eri tehtävissä on n. 450 henkilöä.
Kuntayhtymän toiminnan järjestäminen perustuu elämänkaarimalliin. Karviainen on jaettu palvelukokonaisuuksiin ikäryhmittäin. Näitä palvelukokonaisuuksia nimitetään palvelulinjoiksi: perheiden, työikäisten ja ikäihmisten palvelujen linja.
Karviainen on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan