Sosiaalityöntekijän sijaisuus, lastensuojelun avohuolto Mikkeli

Ansök senast  24.6.2024 15:00

Teemme työtä suurella sydämellä kaikki yhdessä ja toisiamme kunnioittaen. Hae mukaan Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee yhtä sosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkasuhteeseen lastensuojelun avohuoltoon Mikkeliin ajalle 8.7-31.12.2024, 80%:n työajalla.

Sosiaalityöntekijän virassa vastaat lasten asioista, kuten asiakassuunnitelmien laatimisesta ja tukitoimien arvioimisesta sekä järjestämisestä. Työsi on vastuullista, monipuolista ja itsenäistä mutta ei yksin puurtamista, sillä työpari on aina saatavilla, kuten myös työkavereiden tuki ja osaaminen sekä työnohjaus. Meillä työtä tehdään joustavasti, asiakkaiden tarpeisiin vastaten sekä työntekijöiden toiveet ja osaamisen vahvuudet huomioiden. Asiakasmäärä max. 30 asiakasta/työntekijää suhteutettuna tehtävässä olevaan työaikaan.

Arjen työsi tukena toimivat tiimit, joihin kuuluu sosiaalityöntekijöitä, perhetyöntekijöitä ja ohjaajia sekä esihenkilö. Lastensuojelun moniammatillinen asiantuntijatyöryhmä kokoontuu kuukausittain ja SAS-työryhmä viikoittain. Meillä lastensuojelussa käytössämme on systeeminen työote.

Työ meillä tarjoaa myös onnistumisen iloa ja yhdessä tekemisen meininkiä! Porukkaamme on helppo tulla ja perehdytys hoidetaan tarpeidesi mukaisesti. Suhtaudumme kouluttautumiseen myönteisesti ja järjestämme vuosittain koulutuksia sekä oman organisaation sisällä että tarjoamme mahdollisuuden osallistua ulkopuolisiin koulutuksiin. Etätyötä voi tehdä 1-5 päivää viikossa. Pitkämatkalaisille on tarjolla saunallinen asunto, jossa voi yöpyä edullisesti. Työaika on 37,75h/viikko, josta lasketaan 80% työaika.

Maksamme kilpailykykyistä palkkaa ja lisäksi Eloisa tarjoaa yli 60 päivää kestäviin työsuhteisiin etua käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin ja hyvinvointiin sekä kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja laillistus. Kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajaksi sosiaalityön ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun. Eduksi luetaan työkokemus lastensuojelusta, etenkin avohuollosta.

Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn aloittamista, Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.


Läs mer

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Kontaktuppgifter

Lisätietoja antaa palveluesimies/johtava sosiaalityöntekijä Tanja Bradly-Ikonen, p. 040 587 2421, tanja.bradly-ikonen@etelasavonha.fi ja johtava sosiaalityöntekijä Riitta Mentula, p. 0403563981, riitta.mentula@etelasavonha.fi.

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Läs om arbetsgivare