Sosiaalityöntekijän sijaisuus sijaishuollossa

Jyväskylän kaupungin sijais- ja jälkihuolto toimii omana yksikkönä osana lastensuojelun palveluja. Sijaishuollossa työskentelee yhdeksän sosiaalityöntekijää, neljä sosiaaliohjaajaa, kolme toimistotyöntekijää sekä johtava sosiaalityöntekijä.
Nyt haemme sijaishuoltoon

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen viransijaisuuteen ajalle 17.5.21 - 30.11.2022.

Sijaishuollon sosiaalityöntekijänä vastaat Jyväskylän kaupungin huostaanotettujen lasten asioiden hoidosta. Sijaishuollon tarkoituksena on turvata lapsen tasapainoinen kehitys ja hyvinvointi lapsen yksilöllisten tarpeiden ja ikätason mukaan. Sosiaalityöntekijänä keskeisimpiä työtehtäviäsi ovat sijoitettujen lasten säännölliset tapaamiset, lasten asiakassuunnitelmaneuvottelujen järjestäminen, yhteistyö lasten verkostojen sekä sijaishuoltopaikkojen kanssa. Lisäksi sijaishuollon sosiaalityöntekijänä vastuullesi kuuluu työskentely perhehoitajien vastuutyöntekijänä.

Meillä työtä tehdään yhdessä, mukavassa ja ammattitaitoisessa työryhmässä. Perehdytämme sinut tehtävään ja kollegojen tuki on taattu. Meillä pääset kehittymään ja kehittämään. Tervetuloa meille töihin!

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Lisäksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä moniammatillista ja aktiivista työotetta. Katsomme eduksi aiemman työkokemuksen lastensuojelusta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (KVTES).

Viransijaisuus alkaa 17.5.2021 tai sopimuksen mukaan ja siinä noudatetaan koeaikaa.

Virkaan valitun on toimitettava 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ja esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Johtava sosiaalityöntekijä Tuija Oikari, puh. 014 266 3471 tai etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Sijaishuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Rökfri arbetsplats

Suggested jobs