Sosiaalityöntekijän virka - Kittilän kunta

Sosiaalityöntekijän virka - Kittilän kunta

Kittilän kunnassa on haettavana sosiaalityöntekijän virka.

Tehtävässä edellytetään sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuuksista (272/20
05) annetun lain 3 §:n mukaista pätevyyttä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu aikuissosiaalityö yli 30 - vuotiaiden asiakkaiden kanssa sekä jonkin verran lastensuojelua ja sosiaalipäivystystä (mm. takapäivystys). Kittilän sosiaalitoimi tekee tiivistä yhteistyötä Tunturi-Lapin ja Pellon sosiaalipalveluiden kanssa. Kittilässä aikuissosiaalityöntekijällä on työyhteisössä kaksi (2) muuta sosiaalityöntekijää sekä etuuskäsittelijä muun laaja-alaisen verkoston ohella.

Palkkaus ja työaika määräytyvät KVTES:n mukaan tehtäväkohtainen palkka tällä hetkellä on 3425,84 €/kk. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Valitun tulee osoittaa ennen tehtävän vastaanottamista alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä kopiot tutkintotodistuksista, jotka jätetään työnantajalle.

Virkasuhteeseen otettavan henkilön on ennen viran vastaanottamista esitettävä työnantajalle hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Hakemus tulee jättää 28.5.2019 klo 15.00 mennessä, ensisijaisesti sähköisen hakulomakkeen kautta (Kuntarekry.fi). Paikkaa on mahdollista hakea myös sähköpostitse kirjaamo(at)kittila.fi tai kirjeellä osoitteeseen Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveyslautakunta, Valtatie 15, 99100 Kittilä. Sähköpostin aiheeksi tai kirjekuoreen merkintä Hakemus - sosiaalityöntekijän virka.

Perusturvajohtaja Markku Tuunainen, puh. 040 8476 526, markku.tuunainen(at)kittila.fi tai
Vastaava sosiaalityöntekijä Anri Tiri, puh. 0400 139 684, anri.tiri(at)kittila.fi

Kittilän kunta, Sosiaali- ja terveystoimi
Adress: Valtatie 15, 99100 Kittilä

Kittilä on reilun kuuden tuhannen asukkaan kaunis, elinvoimainen ja kasvava kunta Tunturi-Lapissa. Kunnan lisäksi suurimpia työllistäjiä ovat Levin matkailualue ja kultakaivos. Kittilässä on kansainvälinen lentoasema sekä monipuoliset harrastus- ja asumismahdollisuudet.

Mer om arbetsgivaren