Sosiaalityöntekijän virka - Kotka Stad

Sosiaalityöntekijän virka

Kotkan kaupungissa, hyvinvoinnin ja terveyden vastuualueella, maahanmuuttajapalveluissa alaikäisten hybridiyksikössä on haettavana sosiaalityöntekijän virka. Työ alkaa 1.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Kotkan hybridiyksikkö on tarkoitettu ilman huoltajaa maahan turvapaikanhakijoina tulleille tai oleskeluluvan saaneille lapsille ja nuorille.
Lapset ja nuoret asuvat siellä, kunnes täyttävät 18 vuotta tai kunnes omat vanhemmat muuttavat pysyvästi Suomeen. Hybridiyksikön tehtävänä on tukea lasta tai nuorta turvapaikkaprosessin aikana ja Suomeen kotoutumisessa. Hybridiyksikkö tarjoaa lapsille ja nuorille lastensuojelulain mukaisesti hoivan, huolenpidon ja kasvatuksen joko hybridiyksikössä tai muuten tarkoituksenmukaisella tavalla. Toiminnasta vastaa Kotkan kaupunki.
Osa sosiaalityöntekijän työstä on osoitettu Kotkan vastaanottokeskukselle (25 %). Työ on päivätyötä.

Sosiaalityöntekijän työhön hybridiyksikössä kuuluvat:
-sosiaalityöntekijän tekemä alkukartoitus jossa läsnä on lapsen edustaja: Siinä käydään läpi olosuhteet kotimaassa, yhteydet perheeseen, sukuun, läheisiin, terveystilanne, koulunkäynti historia, matkareitti ja matkan ajan tapahtumat.

-asiakassuunnitelma / kotoutumissuunnitelma: Omaohjaaja ja sosiaalityöntekijä tekevät jokaiselle asiakassuunnitelman yhdessä nuoren ja hänen edustajansa kanssa. Tätä päivitetään hoito- ja kasvatussuunnitelmissa.

-lausunto lapsen edusta Maahanmuuttovirastoon
-psykososiaalinen tuki
-kriisityö
-verkostotyö
-perhetyö

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) § 7 mukainen kelpoisuus. Kokemus sosiaalityöstä ja / tai työstä maahanmuuttajien parissa sekä kielitaito katsotaan eduksi. Tehtäväkohtainen palkka on 3143,71 euroa/kk.

Tutkinto- ja työtodistukset sekä CV pyydetään haastatteluun kutsutuilta. Virkaan valitun on velvollisuus esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat arkisin numerosta 045 7881 7896 (klo 7 - 14). Paperihakemus ja CV on myös mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Lisätietoja antavat 4.7. - 19.7.2019 maahanmuuttajatyön johtaja Pirjo Puolakka p. 040 725 1830 ja 22.7. - 2.8.2019 hyvinvointijohtaja Liisa Rosqvist p. 040 065 9929.

Kotkan kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan