Sosiaalityöntekijän virka

Haemme sosiaalityöntekijää vakituiseen virkasuhteeseen vammaispalveluihin.
Vammaispalveluissa työskentelee tällä hetkellä sosiaalityöntekijä ja sosiaaliohjaaja sekä kaksi kehitysvammaisten palveluohjaajaa. Haettava sosiaalityöntekijän virka on vammaispalveluissa uusi.

Vammaispalvelujen sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluvat mm. vammaisten ja kehitysvammaisten henkilöiden ja heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaalityö, asiakkaiden kokonaistilanteen ja palvelutarpeen arviointi, palvelusuunnitelmien laadinta, vammaispalvelu- ja kehitysvammahuoltolain mukaisten hakemusten käsittely ja päätöksenteko sekä palvelujen koordinointi yhteistyössä asiakkaan ja hänen verkostonsa kanssa.

Pääset vaikuttamaan oman työsi sisältöön ja olet mukana kehittämässä tiimityöskentelyä ja asiakasosallisuutta korostavaa työotetta.

Arvostamme vammaisalan, palvelujärjestelmien ja työn kannalta keskeisen lainsäädännön tuntemusta sekä sosiaalityön työkokemusta erityistä tukea tarvitsevien henkilöiden parissa. Toivomme Sinulta hyviä asiakas- ja tiimityön taitoja, yhteistyökykyä sekä halua kehittää omaa työtäsi.

Tarjoamme esimiehen ja työyhteisön tuen, säännölliset viikkopalaverit sekä mahdollisuuden osallistua työnohjaukseen ja ammatillista osaamista täydentäviin koulutuksiin.

Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijän tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015, 7 §, 32 §) mukainen kelpoisuus. Valitun on ennen tehtävien vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta Nokian kaupungin työterveyshuollosta (Suomen Terveystalo Oy/Nokian toimipiste).

Lisätietoja

http://www.nokiankaupunki.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat vammaistyön johtaja Kirsi Lempiäinen-Pellinen puh: 050 3958 785 ja sosiaalityöntekijä Salla-Mari Pekkola puh: 050 3956 446 (puhelinaika klo 9.00-10.00)
Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@nokiankaupunki.fi.

Nokian kaupunki, Perusturvapalvelut
Osoite: Harjukatu 21, 37100 Nokia

Nokia on kasvava yli 33000 asukkaan kaupunki vetovoimaisella Tampereen kaupunkiseudulla. Monien suomalaisten menestystarinoiden juuret ovat täällä. Nokialla teollisuus ja muu yritystoiminta työllistää ja luo toimeentuloa. Monipuolisesta luonnosta sekä aktiivisesta kulttuuri- ja muusta harrastetoiminnasta olemme ylpeitä.