Sosiaalityöntekijän virka

Haemme sosiaalityöntekijää lastensuojeluun.

Tehtävissä pääset käyttämään ammattitaitoasi monialaisesti asiantuntevassa ja osaavassa tiimissä ja kehittämään palveluita. PoSassa on astunut voimaan 1.9.2020 organisaatiouudistus. Johtamisen rakenteita perhesosiaalityössä on vahvistettu, ja osaavan tiimin ja työparityöskentelyn lisäksi lähiesimies on asiakasprosesseissa tukenasi. Haluamme organisaatiomme kehitykseen ja muutokseen mukaan Sinut, laadukkaasta asiakastyöstä innostunut ammattilainen.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3 ja 7 §:n mukainen kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa sosiaalityöntekijän virka voidaan täyttää tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä niihin liittyvän käytännön harjoittelun.

Arvostamme positiivista ja kehittämismyönteistä asennetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja aktiiviseen työotteeseen. Kokemus lastensuojelutyöstä katsotaan eduksi. Tarjoamme kohtuullisen asiakasmäärän, ammattitaitoisen työryhmän tuen, joustavan työajan, mahdollisuuden säännöllisesti etätyöhön, hyvät työtilat sekä monia henkilöstön liikunta-, ruokailu- ja virkistysmahdollisuuksia. Tarvittaessa avustamme asunnon saamisessa. Lastensuojelussa on järjestetty säännöllinen työnohjaus.

Tehtävässä työskennellään koko PoSan alueella. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä viran hoitamisessa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3713,85 €/kk. Virassa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Virka täytetään 1.1.2021 lähtien tai sopimuksen mukaan.

Hakemuksesi ansioluetteloineen pyydetään jättämään sähköisesti kuntarekry.fi-palvelun kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Valitun tulee toimittaa ennen viran vastaanottamista lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärinlausunto soveltuvuudesta virkaan.

Hakuaika päättyy 30.11.2020 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.eposa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
johtava sosiaalityöntekijä Susanne Laatikainen-Koivuniemi p. 044 577 5210 susanne.laatikainen-koivuniemi(at)eposa.fi tai perhepalvelupäällikkö Hannaleena Vuorinen p . 044 6524 269 hannaleena.vuorinen(at)eposa.fi

PoSa perhe- ja aikuispalvelut
Osoite: Keskuskatu 51, 38700 Kankaanpää

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa hoitaa Honkajoen, Jämijärven, Kankaanpään, Karvian, Pomarkun ja Siikaisten sosiaali- ja perusterveydenhuollon palvelut lasten päivähoitoa lukuun ottamatta. Alueen väestömäärä on noin 21000 henkeä ja PoSan palveluksessa on noin 550 henkilöä. Olemme savuton työpaikka.