Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijän virka - Akaan kaupunki

Haemme uusiin virkoihin (2) työstään ja sen kehittämisestä innostunutta sosiaalityöntekijää lasten ja perheiden palveluihin. Oman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan voit sijoittua joko lastensuojeluun tai lapsiperhepalveluiden tiimiin. Molemmissa tehtävissä palkkaus on sama.
Sosiaalityöntekijän työhön kuuluu suunnitelmallinen asiakastyö, osallistuminen virka-aikaiseen päivystykseen sekä palvelutarpeen arviointityöhön.
Työssäsi et jää yksin vaan tukenasi ovat työyhteisön vahvat ammattilaiset, esimies ja työnohjaus.
Olemme jo vuosia toimineet systeemisen työotteen mukaisesti ja systeemistä tiimiämme täydentää perheterapeutti. Työmäärä meillä on kohtuullinen.
Moniammatillinen työyhteisömme koostuu mukavista ja innokkaista ammattilaisista, jotka saavat yhdessä aikaan pieniä ihmeitä. Tule mukaan osaavaan joukkoomme.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) 3§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys.
Kelpoisuusehdon täyttävien hakijoiden puuttuessa, voidaan sijaisuuteen palkata myös loppuvaiheen opiskelija, joka täyttää lain sosiaalihuollon ammattihenkilöstöstä 817/2015 12 § kelpoisuuden.

Tehtävään valittavan tulee esittää rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentin mukainen lasten kanssa työskenteleviltä vaadittava rekisteriote. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukaista rokotussuojaa tai todistusta sairastetusta koronataudista.

Virkoihin valittaville maksetaan sitoutumislisä 120 euroa/kk ajalla 1.6. - 31.12.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

johtava sosiaalityöntekijä Marja Mäkelä, puh. 040 335 3466, marja.makela@akaa.fi

Lisätietoja

Akaan kaupunki, Perusturvatoimi, Sosiaalityö, Sosiaalitoimisto

Akaa on noin 16 500 asukkaan kehittyvä kaupunki Suomen kasvukäytävällä. Akaan kaupungin elinvoimaisuuden kulmakiviä ovat loistavat liikenneyhteydet ja erinomainen sijainti kasvun keskiössä.

Akaan lapsiperhepalvelut on muuttanut elokuussa 2021 hyvinvointikeskukseen, joka tarjoaa sekä terveydenhoidon että sosiaalihuollon lähipalveluita kuntalaisille. Hyvinvointikeskus on moniammatillinen työympäristö, joka sijaitsee 5 min. kävelymatkan päässä rautatieasemalta. Tule mukaan tekemään toimivaa tulevaisuutta!


Osoite: Torkontie 2, 37800 Akaa
Akaan kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb