Sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä - Sastamalan kaupunki

Sosiaalityöntekijän virka aikuissosiaalityössä

Haemme vakituiseen virkasuhteeseen aikuissosiaalityöhön Sastamalaan SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ.

Aikuissosiaalityössä sosiaalityöntekijänä työsi on monipuolista ja asiakkaan tilanteeseen kokonaisvaltaisesti vaikuttamaan pyrkivää muutostyötä. Työnkuvaasi sisältyy erityisen tuen tarpeessa olevien asiakkaiden palvelutarpeen arviointi, omatyöntekijänä toimiminen, asiakassuunnitelmien laatiminen ja toteuttaminen, asiakkaan palveluiden laaja-alainen koordinointi ja ohjaaminen sekä Typ-työ. Lisäksi tehtävääsi kuuluvat erilaiset viranomaispäätökset, asiantuntijana toimiminen, verkostotyöskentely ja monialainen yhteistyö eri toimijoiden kanssa. Aikuissosiaalityössä toteutamme myös yli 18 vuotta täyttäneiden jälkihuoltonuorten sosiaalityötä.

Arvostamme positiivista, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työskentelyotetta. Edellytämme sinulta tehtävän vaativuuden mukaista osaamista, iloista ja positiivista työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisukykyä sekä valmiutta itsenäiseen työskentelyyn. Eduksi katsotaan tehtävässä tarvittavan lainsäädännön tuntemus ja osaaminen, sosiaalihuolto- ja sosiaaliturvajärjestelmän sekä palvelujärjestelmän osaaminen ja kokemus lapsiperheiden tai aikuisten kanssa työskentelystä.

Aiemmassa haussa tulleet hakemukset huomioidaan tässä haussa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työn, mukavan ja avuliaan tiimiin sekä esimiehen täyden tuen, oman työhuoneen, liukuvan työajan ja säännöllisen ryhmätyönohjauksen. Työn sujuvuuden mahdollistavat monipuoliset ajanmukaiset työvälineet. Aikuissosiaalityön tiimissä työskentelee lisäksesi 3 ohjaajaa, etuuskäsittelijä ja palvelusihteeri sekä asiakastyöhön osallistuva johtava sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 3 §:n ja 7 §:n mukainen kelpoisuus ja laillistus. Pätevien hakijoiden puuttuessa virka voidaan täyttää enintään vuodeksi kerrallaan sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain 817/2015 12 §:n mukaisella sijaispätevällä alan opiskelijalla. Viran hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä Sastamalan kaupungin työterveyshuollon antama työhön sopivuuslausunto sekä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.
Tehtävän palkkaus ja muut ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Tehtäväkohtainen peruspalkka on 3132,01 euroa. Sastamalan kaupunki on savuton työpaikka.

Työpaikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi
(Työhakemuksen voi toimittaa postitse osoitteeseen: Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut, PL 23, 38201 Sastamala, kuoreen merkintä: Hakemus)

Lisätietoja

http://www.sotesi.fi

Lisätietoja antaa: ajalla 10.7.-2.8. aikuissosiaalityön vs. johtava sosiaalityöntekijä Marika Isonokari-Mannelin puh. 040 712 8171, marika.isonokari-mannelin@sastamala.fi ja ajalla 5.8.-8.8. vs. perhe- ja sosiaalipalvelujohtaja Marianna Heikkilä puh. 050 502 0419.

Sastamalan kaupunki, Sotesi, Aikuissosiaalityö
Osoite: Sastamala

Sastamalan seudun sosiaali- ja terveyspalvelut (Sotesi) tuottaa vastuukuntana Sastamalan ja Punkalaitumen kunnan yhteensä 28 500 asukkaalle kaikki sosiaali- ja terveydenhuollon peruspalvelut. Tämän lisäksi tuotamme ympäristöterveydenhuollon palvelut myös Ikaalisten ja Parkanon kaupungeille sekä Kihniön kunnalle. Meitä ammattilaisia on Sotesissa yli 700. www.sotesi.fi

Tutustu työnantajaan