Sosiaalityöntekijän virka, lastensuojelu, Lahti

Ansök senast  15.7.2024 23:59

Ota seuraava askel urallasi ja tule tekemään töitä päijäthämäläisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden hyväksi. Tule mukaan, tehdään yhdessä Päijät-Hämeen hyvinvointialueesta alamme paras työpaikka! 

Haemme neljää sosiaalityöntekijää vakituisiin virkoihin lastensuojelun avo-, sijais- ja jälkihuoltoon Lahden tiimiin.

Päijät-Hämeessä me arvostamme sosiaalityötä. Vahvistamme aktiivisesti sosiaalityön resurssointia ja meille valmistuu useita sote-keskuksia. Olemme ylpeitä siitä, että lapsiperheiden aikuisasiakkaille on erikseen aikuistiimi, joka tekee tiivistä yhteistyötä lasten asioita hoitavien työntekijöiden kanssa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävän lastensuojelun sosiaalityössä sekä ammattitaitoisen ja kehittämismyönteisen työyhteisön. Työskentelemme systeemisen työotteen mukaisesti ja moniammatillisiin asiakastiimeihin osallistuvat myös perheterapeutit. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja palvelut. Meillä on mahdollisuus myös neuvotella osa-aikatyön tekemisestä määräaikaisesti.

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, vastuullista ja aktiivista otetta työhön. Kokemus lastensuojelun sosiaalityöstä katsotaan eduksi. Toivomme myös, että haluat olla kehittämässä työtämme.

Sinä olet meille tärkeä, ja siksi meillä on työhyvinvointisi tueksi kattavat työterveyspalvelut ja henkilöstöedut.

Työyhteisömme jäsenenä saat:
- Ammatistaan ylpeän työyhteisön ja kannustavan ilmapiirin, jotka auttavat pitämään motivaation kohdallaan.
- Pitkät vuosilomat ja työelämäjoustot, olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
- Työterveyspalvelut ja niihin kuuluvan Terveyssovelluksen.
- Säännölliset kuntomittaukset, palautumisen viikot sekä talon sisäisen työnohjauksen, jotka tukevat työhyvinvointia.

Arvostamme myös laadukasta vapaa-aikaa. Tarjoamme muun muassa täyden 400 € vuotuisen ePassin, tuen työsuhdepolkupyörään, lomaetuja ja työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Lisäksi jokainen työntekijämme on työntekijäyhdistys Pähe ry:n jäsen. Pähellä on useita vapaa-ajanosastoja kuorosta salibandyyn, ja he onnistuvat usein neuvottelemaan meille edullisempia lippuja alueen tapahtumiin sekä alennuksia erilaisiin palveluihin.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevalla matkantekoa tehdään Hämeenlinnasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Olemme siis helppojen kulkuyhteyksien päässä ja lisäksi meillä on mahdollista käyttää leasing-autoja tai -polkupyöriä. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) mukaista sosiaalityöntekijän kelpoisuutta. Ennen viran vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnäolevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Maksamme tehtäväkohtaisen palkan lisäksi rekrytointilisää 7 % ensimmäisen vuoden ajalta. Rekrytointilisää ei makseta samanaikaisesti muiden lisien kanssa, esim. henkilökohtaisen lisän kanssa.

Anna tarinasi jatkua Päijät-Hämeessä. Tervetuloa joukkoomme!


Läs mer

http://www.paijatha.fi/rekry

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä Tiina Nurmi

puh. 044 7161572

tiina.nurmi@paijatha.fi

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Meitä Päijät-Hämeen hyvinvointialueen työntekijöitä on lähes 8000, ja olemmekin maakunnan suurin työnantaja. Sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen ammattilaisten lisäksi meillä työskentelee osaajia useista eri ammattiryhmistä.  Meille on tärkeää tasa-arvo ja yhdenvertaisuus - siksi toivommekin monipuolisesti hakemuksia eri taustoista ja ikäryhmistä sekä eri sukupuolta olevilta henkilöiltä. Arvojemme mukaisesti toimintamme perustuu luottamukseen, olemme rohkeita, välitämme niin työntekijöistämme kuin asiakkaistamme.  Läs om arbetsgivare