Sosiaalityöntekijän virka, Nurmes (id2100) - Siun sote

Sosiaalityöntekijän virka, Nurmes (id2100)

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON!
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa.
Siun sotessa on haettavana 16.6.2019 mennessä SOSIAALITYÖNTEKIJÄN virka
Etsimme työyhteisöömme sosiaalityöntekijää uuteen virkaan Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluiden pohjoiselle alueelle lastensuojeluun. Työskentelyalueena on Juuan, Nurmeksen ja Valtimon alue. Toimipiste sijoittuu Nurmekseen.

Työtehtävät käsittävät kokonaisvaltaisesti lastensuojeluprosessin mukaiset sosiaalityöntekijän tehtävät. Lastensuojelun sosiaalityöntekijällä on tukenaan tiimi, johon kuuluvat johtava sosiaalityöntekijä, kolme sosiaalityöntekijää, kaksi sosiaaliohjaaja, ohjaaja ja perhetyöntekijä. Taustatukena ovat tiiviit yhteistyöverkostot mm. aikuissosiaalityössä ja ennaltaehkäisevissä lapsiperhepalveluissa. Olemme siirtymässä systeemisen työotteeseen kevään 2020 aikana, johon tarjotaan koulutusta.
Arvostamme ratkaisukeskeisyyttä, itseohjautuvuutta, luovaa näkökulmaa työn toteuttamiseen, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää kirjallista ilmaisukykyä. Eduksi katsotaan kokemus lastensuojelutyöstä, mutta myös kokemusta vailla olevat työntekijät otetaan ilolla vastaan ja perehtymisessä autetaan. Työtehtävien hoitaminen edellyttää ajokorttia.
Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia sosiaalityöntekijän tehtävissä. Määräaikaisesti voidaan valita myös sosiaalityötä opiskeleva henkilö, joka on suorittanut sosiaalityön aineopinnot ja niihin kuuluvan käytännön harjoittelun.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Työtehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka 3555,20 €.
Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002).
Kysy lisätietoja johtava sosiaalityöntekijä Maarit Haatanen, maarit.haatanen@siunsote.fi, p. 013 330 5400 tai palvelujohtaja Erja Nevalainen, erja.nevalainen@siunsote.fi, p. 013 330 5450.
Jätä hakemus sähköisesti.
Joensuussa 28.5.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.
Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan