Sosiaalityöntekijän virka, PERUSTLTK 230/19 - Sjundeå kommun

Sosiaalityöntekijän virka, PERUSTLTK 230/19 - Sjundeå kommun

Etsimme Siuntion sosiaalipalveluihin osaava ja sosiaalityöntekijää vakinaiseen virkaan 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluisi ensisijaisesti lasten ja perheiden sosiaalityö. Työn ammatillista osaamista tuetaan työnohjauksen ja koulutuksen avulla. Tarjoamme monipuolisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä työskentelyä mukavan työtiimin kanssa.

Kelpoisuusvaatimukset
Kelpoisuusvaatimuksena sosiaalityöntekijöiden tehtäviin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain 817/2017 mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös sosiaalityön opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat.

Edellytettävä työkokemus
Arvostamme sosiaalialan osaamista ja työkokemusta, positiivista asennetta, kykyä ja halua työskennellä itsenäisesti ja työryhmässä, valmiutta hoitaa vaihtelevia tehtäviä sekä kiinnostusta kehittää toimintaa osaavan ja motivoituneen työtiimimme kanssa. Molempien kotimaisten kielten osaaminen katsotaan eduksi.

Palvelusuhteeseen liittyviä tietoja
Valitun on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon lääkärintodistus sekä lasten kanssa työskentelevien rikollistaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) edellyttämä rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti, tehtäväkohtainen palkka 3425,04 €/kk sekä 100 €/kk rekrytointilisä. Virassa sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaika.

Läs mer

http://www.siuntio.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa sosiaalipalvelupäällikkö Karin Heerman, puh 044 386 1245, s-posti karin.heerman@siuntio.fi.

Siuntion kunta, Perusturvaosasto, Sosiaalipalvelujen tulosalue
Adress: Puistopolku 1, 02580 Siuntio

Siuntio on noin 6 200 asukkaan kunta reilun 30 minuutin ruuhkattoman matkan päässä Helsingistä aivan metropolialueen äärellä. Siuntio on luonnonläheinen, kaksikielinen ja kasvava kunta, joka tarjoaa henkilöstölleen hyvän työpaikan innostavassa ja kannustavassa työyhteisössä. Laadukkaiden Siuntion Avainpalvelujen tuottamisessa kunnan henkilöstö on keskeisessä asemassa.
1.1.2018 alkaen naapurikunnan Inkoon sosiaalipalvelut siirtyivät Siuntion perusturvalautakunnan alaisuu-teen, jolloin sosiaalipalvelujen toiminta-alue laajeni sisältäen sekä Siuntion että Inkoon kunnat.

Mer om arbetsgivaren