Sosiaalityöntekijän vuorotteluvapaan sijaisuus, lapsiperhesosiaalityö, Lappeenranta

Ansök senast  11.6.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Olisitko sinä yksi meistä? Tule meille vuorotteluvapaan sijaiseksi.
Haluatko tehdä töitä lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin eteen? Etsimme lapsiperhesosiaalityöhön tiimiimme Lappeenrantaan SOSIAALITYÖNTEKIJÄN sijaista ajalle 31.7-7.11.2024. Palvelumme sijoittuvat Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lapsiperhesosiaalityöhön ja ensisijaisesti Lappeenrannan yksikköömme. Työhön kuuluu perheiden palvelutarpeen arvioiden tekeminen sekä muut monipuoliset lapsiperhesosiaalityön tehtävät.

Virka edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Työn tueksi tarjoamme esimiehen ja kollegoiden tuen, työnohjausta ja moniammatillista työskentelyä. Työtämme ohjaa systeeminen työskentelymalli.

Kelpoisuutena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän koulutus ja Valviran myöntämä oikeus harjoittaa sosiaalityöntekijän ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.

Henkilön tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen ehdot:
- Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
- Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
- Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.
Virassa noudatetaan kolmen (3) kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote valinnan vahvistamiseksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksestä tiedon saatuaan.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Sijaisuuden alkaessa viran sijoituspaikka on Lasten ja nuorten talo, Lappeenranta.

Työ edellyttää ajokorttia ja matkustusvalmiutta.

Me työnantajana välitämme sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Läs mer

http://www.ekhva.fi

Kontaktuppgifter

Toimintayksikön esihenkilö Jaana Salakari, yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla jaana.salakari@ekhva.fi tai p. 040 651 1838

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Läs om arbetsgivare