Skip to main content
test
Sosiaalityöntekijät (2), aikuissosiaalityö - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Sosiaalityöntekijä työskentelee Aikuissosiaalityön eteläisen tiimin (Lappeenranta, Joutseno, Taipalsaari, Luumäki, Lemi ja Savitaipale) alueella. Työpiste sijaitsee palvelussuhteen alussa Lappeenrannassa ja edellyttää liikkumista omalla autolla Eksoten alueella.

Työ sisältää ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia ja asiakassuunnitelmien laatimista, tarvittavien tukitoimien ja palveluiden järjestämistä moniammatillisen verkoston kanssa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lisäksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten tekoa.

Kelpoisuutena virkoihin on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuudesta annetun lain (817/2015) 7§:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan viransijaisuuteen valita hakija, joka on hyväksytysti suorittanut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 3448,40 €/kk. Viroissa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Työ alkaa 1.9.2022 tai sopimuksen mukaan.

Haastattelut tullaan järjestämään 18.8.2022 klo 10-14 välillä. Haastatteluun kutsuttujen tulee esittää alkuperäiset opiskelu- ja työtodistukset.

Viroissa edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Virkoihin valittujen on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://eksote.fi/palvelut/tyoikaisten-palvelut/aikuissosiaalityo/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Johanna Viskari, johanna.viskari@eksote.fi, p. 040 706 8159

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Aikuisten sosiaalipalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä. Olemme savuton työpaikka.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valtakatu 51, 3. kerros, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - We Invest in Orientantion

Rekommenderade jobb