test
Sosiaalityöntekijät (2) Imatra ja Lappeenranta - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Hakuaikaa on jatkettu ja jo tulleet hakemukset huomioidaan.

Haemme lapsiperhesosiaalityöhön sosiaalityöntekijöitä Imatran ja Lappeenrannan toimipisteisiin.

Sosiaalityöntekijä toimii lapsiperhesosiaalityössä tiimin jäsenenä ja keskeisimpiin tehtäviin kuuluvat lapsen ja perheen palvelutarpeen arviot sekä palveluiden järjestäminen ja koordinointi lapsiperheille. Sosiaalityöntekijä johtaa asiakasprosessia erityistä tukea tarvitsevien lasten asiakkuuksissa ja toimii ammatillisena tukena perhetyöntekijöille. Tukena sosiaalityöntekijällä on mahtava arviointitiimi ja systeeminen työote.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa (817/2015) määritellyn sosiaalityöntekijän kelpoisuuden. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelun.

Arvostamme kokemusta lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä kokemusta palvelutarpeen arvioiden tekemisestä. Itsenäinen työskentelyote ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat tehtävän hoidossa.

Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3380,78 e.

Työ sisältää ajoittain iltatyötä. Tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia.

Virkoihin valittavien on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä lääkärintodistus terveydentilasta.

Viroissa on 4 kk koeaika.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa toimintayksikön esimies Jaana Salakari puh. 040 651 1838, jaana.salakari@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Perhe- ja sosiaalipalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut on yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Asukkaita alueella on noin 128 000 ja heitä palvelemassa n. 5000 Eksotelaista. Toimipisteitä meillä on noin 100, joista 11 on terveyskeskuksia ja yksi laajan päivystyksen sairaala, joten valinnan varaa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Kasarmikatu 7, 53900 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb