Sosiaalityöntekijät (2), Vammaispalvelut

HAEMME SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ LAPPEENRANTAAN VAMMAISPALVELUIHIN VIRKASUHTEESEEN 1.10.2020 ALKAEN.

sekä

HAEMME SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ IMATRALLE VAMMAISPALVELUIHIN VIRANSIJAISUUTEEN AJALLE 28.9.2020-31.3.2021. Viransijaisuuden on mahdollista jatkua myös 1.4.2021 lähtien.

Työ on monipuolista ja siihen kuuluu vammaisten asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palvelujen suunnittelua sekä päätöksentekoa. Työ painottuu erityistä tukea tarvitseviin asiakkaisiin ja on luonteeltaan liikkuvaa. Työssä on etätyömahdollisuus.

Lappeenrannan tiimissä työskentelee kolme sosiaalityöntekijää ja palveluohjaaja. Imatran tiimissä työskentelee kaksi sosiaalityöntekijää ja kaksi palveluohjaajaa. Lisäksi asiakastyön tukena on vastaava sosiaalityöntekijä.

Kelpoisuus virkaan määräytyy sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) mukaan. Edellytämme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen työhön. Eduksi katsotaan kokemus vammaissosiaalityöstä.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Noudatamme virassa 6 kk koeaikaa.

Viransijaisuudessa noudatamme koeaikaa, joka on korkeintaan puolet määräaikaisuuden pituudesta.

Oletko sinä etsimämme henkilö innovatiiviseen ja osaavaan joukkoomme? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Vain Kuntarekryn kautta tulleet hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Avopalvelujen palvelupäällikkö Henna Rautio, puh. 040 651 1344 tai henna.rautio@eksote.fi

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Vammaispalvelut, Sosiaalityö
Osoite: Kauppakatu 63, 53100 Lappeenranta

129 000 syytä herätä aamuisin

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 129 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa somaattisesta erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Rökfri arbetsplats