test

Sosiaalityöntekijät, lastensuojelupalvelut

Ansök senast  5.12.2023 12:00

Sykkiikö sydämesi sosiaalityölle? Tuotko sinä omanlaisesi säteilyn tiimityöhön ja yhteistyöhön muiden huippuammattilaisten kanssa? Oletko rohkea verkostoituja ja osallistut innolla moniammatilliseen yhteistyöhön? Tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lastensuojelun sosiaalityön ja -ohjauksen yksikkö vahvistaa sosiaalityöntekijäresursseja. Lastensuojelulain 13b §:n mukaan 1.1.2024 alkaen yhdellä lapsen asioista vastaavalla sosiaalityöntekijällä saa olla asiakkaanaan enintään 30 lasta.

Etsimme lastensuojelun sosiaalityön- ja ohjauksen palveluihin kahtatoista (12) sosiaalityöntekijää toistaiseksi voimassa oleviin virkoihin. Virkoja on haettavissa hyvinvointialueemme kaikilla viidellä alueellisella yksiköllä pohjoisella-, koillisella-, keskisellä-, läntisellä-, ja eteläisellä alueella. Hakija voi esittää toiveensa alueesta hakemuksella.


Keitä me olemme?
Lastensuojelun sosiaalityön- ja ohjauksen palveluissa vastataan Pohjois-Savon hyvinvointialueella lastensuojelun suunnitelmallisesta sosiaalityöstä. Lastensuojelun sosiaalityö ja -ohjauksen työskentelyn organisoinnista ja päivittäisistä toiminnoista vastaavat alueittain johtavat sosiaalityöntekijät.


Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Lastensuojelun sosiaalityön ja -ohjauksen palvelujen sosiaalityöntekijä toimii lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä lastensuojelulain mukaisissa asiakkuuksissa. Tehtäviin sisältyy lastensuojelun asiakastyön lisäksi yhteistyö laajan viranomaisverkoston ja sijaishuoltopaikkojen kanssa. Lastensuojelun sosiaalityötä tehdään lastensuojelun systeemisen toimintamallin mukaisesti.


Viranhoito edellyttää
- kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn
- vastuunottoa asiakasprosesseissa
- yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- lapsi- ja perhepalvelujen palvelukentän tuntemusta
- työtä määrittävän lainsäädännön osaamista
Työtehtävien hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Keskisellä alueella käytössä on lisäksi uudet ja turvalliset leasingautot.


Mitä tarjoamme Sinulle?
- mahdollisuuden työskennellä innostavassa työympäristössä
- kilpailukykyisen palkkauksen ja etuudet, kuten esim. ePassi rahaa hyvinvointisi tukemiseen sekä Tyhy-toimintaa
- mahdollisuuden vaikuttaa positiivisesti ihmisten hyvinvointiin
- kehitysmyönteisen työyhteisön
- hyvän perehdytyksen työhön
- kehittymismahdollisuuksia ja jatkuvaa koulutusta
- kollegiaalisen tuen, kuten esimerkiksi kokeneen esihenkilön ja - tiimin tuen sekä työnohjauksen ja joustavat etätyömahdollisuudet

Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaan 4300 €/kk. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Herättikö tämä kiinnostuksesi? Jätä rohkeasti hakemuksesi, niin pääsemme yhdessä suunnittelemaan seuraavia askeleita.


Kelpoisuutena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Aikaisempi kokemus lastensuojelun tai perhesosiaalityön sosiaalityöntekijän tehtävistä katsotaan eduksi valintaa tehtäessä.

Ennen virkavalinnan vahvistamista virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta (T-todistus), lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä todistus huumausainetestistä.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Sinulle on paikka sydämessä - tule mukaan tekemään työtä Pohjois-Savolaisten parhaaksi!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Johtavat sosiaalityöntekijät:
Sandra Koivistoinen, keskinen alue
p. 044 461 0276
sandra.koivistoinen@pshyvinvointialue.fi
Erja Koponen, keskinen alue
p. 044 718 3838
erja.koponen@pshyvinvointialue.fi
Eveliina Dahl, koillinen alue
p 044 461 0403
eveliina.dahl@pshyvinvointialue.fi
Auli Pääkkönen-Ervelius, eteläinen alue
p. 040 580 5211
auli.paakkonen-ervelius@pshyvinvointialue.fi
Marja-Liisa Korhonen, pohjoinen alue
p. 040 511 2423
marja-liisa.korhonen1@pshyvinvointialue.fi
Terja Söderlund, läntinen alue
p. 040 722 8355
terja.soderlund@pshyvinvointialue.fi

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon!

Läs om arbetsgivare