test

Sosiaalityöntekijöitä (lastensuojelun avohuolto, Uurainen, Petäjävesi, Jämsä)

Hakuaika päättyy  14.2.2023 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueelle vakituisiin virkoihin lastensuojelun avohuollon läntiselle alueelle kolmea

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

- Uuraisten lastensuojelun avohuoltoon,
- Petäjäveden lastensuojelun avohuoltoon sekä
- Jämsän lastensuojelun avohuoltoon.

Työ sijoittuu lastensuojelun avohuollon palveluihin läntiselle alueelle (Uurainen, Petäjävesi, Multia, Keuruu, Jämsä, Muurame) ja työpiste sijaitsee Uuraisilla perhekeskuksen tiloissa, Petäjävedellä kunnan sosiaalitoimessa tai Jämsässä perhekeskuksen tiloissa. Työhön kuuluu etätyömahdollisuus. Saat työhösi tuen lastensuojelun avohuollon tiimiltä, sekä toimipisteesi henkilökunnalta.

Sosiaalityöntekijänä pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu työskentely lapsen ja hänen läheisten kanssa, avohuollon tukitoimien järjestäminen ja niistä päättäminen, lapsen kiireellinen sijoitus sekä huostaanoton ja sijoituksen valmistelu.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Arvostamme aiempaa kokemustasi lastensuojelun sosiaalityöntekijän työstä ja/tai muusta sosiaalityöstä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Rekrytointilisästä on mahdollista sopia.

Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valitun on esitettävä 30 vrk kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:
-
Marianne Maksniemi
p. 040 523 4134
marianne.maksniemi@hyvaks.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaamme noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueemme on Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Hyvinvointialueemme muodostuu 22 Keski-Suomen kunnasta. - Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan