Sosiaalityöntekijöitä lastensuojeluun läntiselle alueelle

Ansök senast  16.7.2024 12:00

Oletko sosiaalialan ammattilainen? Liity tiimiimme luomaan merkityksellistä tulevaisuutta Pohjois-Savon hyvinvointialueelle ja auttamaan niitä, jotka tarvitsevat eniten tukea!

Haemme kahta (2) sosiaalityöntekijää, jossa tehtävänä on toimia lapsen asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lastensuojelun sosiaalityön- ja ohjauksen toimintayksikkö läntisellä alueella. Työ alkaa 5.8.2024 tai sopimuksen mukaan.


Keitä me olemme ja millaiseen työhön etsimme tekijää?

Pohjois-Savon hyvinvointialueen lastensuojelussa olemme sitoutuneita kehittämään toimintaedellytyksiä, joiden avulla lastensuojelun henkilöstön on mahdollista onnistua työssään. Haluamme, että lastensuojelun sosiaalityön tehtävät tarjoavat mahdollisuuden ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen sekä systeemisen lastensuojelun toimintaperiaatteiden mukaiseen ja kohtaavaan työskentelyyn. Etsimme nyt sosiaalityöntekijää mukaan tälle palkitsevalle matkalle, jolla kehitämme tulevaisuuden lastensuojelua, josta lapsi, nuori ja perheet saavat tarvitsemansa avun ja jossa työntekijöiden on aidosti hyvä olla.

Lastensuojelun sosiaalityön ja -ohjauksen toimintayksikössä henkilöstömme tukena toimii kussakin yksikössä lähiesihenkilönä toimiva johtava sosiaalityöntekijä sekä mittavan kokemuksen omaava ja lastensuojeluun erikoistunut johtavien sosiaalityöntekijöiden tiimi ja toimintayksikön esihenkilö.


Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme kiinnostavia, monipuolisia ja merkityksellisiä sosiaalityön työtehtäviä innostavassa toimintaympäristössä ja hyvässä tiimissämme. Työhyvinvoinnin tukemiseksi käytössäsi on ePassi, työterveyshuollon palvelut ja TYKY-toimintaa.

Vuonna 2024 kehitämme erityisesti työhön perehdytystä sekä mentoroinnin käyttöönottoa ja uutena työntekijänä toivotamme sinut erityisen lämpimästi tervetulleeksi tähän kehittämistyöhön. Henkilöstöllämme on mahdollisuus säännölliseen työnohjaukseen sekä työn tekemiseen joustavasti ja monipaikkaisesti etätyötä sekä liukuvaa työaikaa hyödyntäen.

Palkkaus SOTE-sopimuksen ja tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaisesti on 4397,61 €/kk; lisäksi maksamme rekrytointilisän 1000 €/3kk välein (yhteensä 4000 €) myöntämisehtojen täyttyessä ensimmäisen vuoden ajalta. Työaika on 37,75 t/vk.

Lastensuojelussa teemme haastavaa ja arvokasta, mutta myös mainettaan mukavampaa työtä, jolla todellakin on merkitystä - tule kokemaan se itse!


Olisitko sinä uusi sosiaalityöntekijämme?

Kelpoisuutena virkaan on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus ja Valviran rekisteröityminen. Aikaisempi kokemus lastensuojelun tai perhesosiaalityön tehtävistä katsotaan eduksi. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan määräaikaisesti täyttää enintään vuodeksi sosiaalityöntekijän ammattiin opiskelevalla henkilöllä, jolla on hyväksytysti suoritetut sosiaalityön perus- ja aineopinnot sekä käytännön harjoittelu. Ammattiin opiskelevaksi henkilöksi katsotaan sosiaalityöntekijän tutkintoa suorittava henkilö, joka on läsnä olevana opiskelijana siinä yliopistossa, josta hän valmistuu sosiaalityöntekijäksi.

Ennen virkavalinnan vahvistamista virkaan valitun on esitettävä lääkärintodistus terveydentilasta (T-todistus) sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

Virkojen täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Työtehtävät edellyttävät pääsääntöisesti ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Pohjois-Savon hyvinvointialueen lastensuojelussa rakennamme toimintakulttuuria, joka perustuu luottamukseen, avoimuuteen, turvallisuuteen ja jokaisella olevan osaamisen arvostamiseen. Olet lämpimästi tervetullut joukkoomme! Ota lisäksi rohkeasti yhteyttä, mikäli haluat kysyä lisää ennen hakemuksesi jättämistä.

Tule rakentamaan kanssamme hyvinvointia Pohjois-Savoon!


Läs mer

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Kontaktuppgifter

Johtava sosiaalityöntekijä

Auli Pääkkönen-Ervelius

auli.paakkonen-ervelius@pshyvinvointialue.fi

p. 040 580 5211

Esihenkilö

Juha Asunmaa

juha.asunmaa@pshyvinvointialue.fi

p. 044 718 3701

Sök nu!

Organisationer jobb

Arbetsgivare Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Läs om arbetsgivare