Skip to main content
test

Oletko kiinnostunut perheiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä, perheiden kohtaamisesta ja tukemisesta inkluusion periaatteiden mukaisesti? Innostutko moniammatillisten yhteistyöverkostojen luomisesta varhaiskasvatuksessa? Näetkö joustavan pienryhmätoiminnan tärkeänä osana laadukasta varhaiskasvatusta? Onko yhteisöllisyys ja hyvinvoinninedistäminen sinusta mielekäs osa varhaiskasvatuksen arkea? Kuuluuko arvoihisi kiireettömyys, lämmin vuorovaikutus ja positiivinen pedagogiikka? Tule mukaan osaavaan joukkoomme, tehdään jokaisen lapsen varhaiskasvatuspäivästä hyvä päivä.

Orimattilan kaupungin varhaiskasvatuksessa haemme Tassu-hankkeeseen (Valtion erityisavustus varhaiskasvatuksen tasa-arvoa edistäviin toimenpiteisiin ja laadun kehittämiseen vuosille 2022-2023) määräaikaista sosionomia tai kelpoisten hakijoiden puuttuessa varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ajalle 8.8.2022-31.7.2023 määräaikaiseen työsuhteeseen. Toivomme, että sinulla on osaamista ja ideoita tasa-arvoisen, yhdenvertaisen ja inklusiivisen toimintakulttuurin vahvistamisesta ja kykenet viemään raikkaat ideasi käytäntöön yhteistyössä henkilöstön ja asiakkaidemme kanssa.
Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Varhaiskasvatuksemme on erittäin kehittämis- ja koulutusmyönteistä. Arvostamme jokaisen työntekijämme vahvuuksia ja annammekin tilaa yksilöllisyydelle. Uskomme, että sinulta löytyy lapsen maailman tuntemusta ja lämmintä sekä positiivista asennetta lasten kohtaamiseen. Arvostamme vahvaa pedagogista osaamistasi ja tiimityötaitojasi.

Edellytämme, että sinulla on varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Ennen tehtävän vastaanottamista sinun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Noudatamme työsuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa.

Lähetäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta 31.7.2022 klo 14.00 mennessä. Laita mukaan kelpoisuuden osoittavat todistukset. Haastattelut järjestetään viikolla 31.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

varhaiskasvatusjohtaja Johanna Lepistö 25.7.2022 alkaen, puh. 040 540 1351

Lisätietoja

Orimattilan kaupunki, Sivistys- ja hyvinvointitoimiala, Varhaiskasvatus

Orimattila on noin 16 300 asukkaan vireä maaseutukaupunki Lahden naapurissa. Orimattila kasvaa ja kehittyy 200 000 asukkaan Päijät-Hämeessä lähellä pääkaupunkiseutua. Asukkailleen Orimattila tarjoaa toimivat ja hyvät peruspalvelut. Vapaa-ajan iloksi kaupungissa on aktiivinen kulttuuri- ja urheiluelämä sekä useita luontokohteita.


Osoite: Pappilantie 2, 16300 Orimattila

Rekommenderade jobb