Skip to main content
test

Sosionomi tai Geronomi - tule töihin meille Päijät-Soten kotihoitoon!

Haemme SOSIONOMIA tai GERONOMIA vakituiseen työsuhteeseen kotiin vietäviin palveluihin Hollola 1 alueen kotihoitoon. Kysy myös määräaikaista tehtävää mikäli se sopisi paremmin elämäntilanteeseesi.

Meidän toimipisteemme Hollolassa on osoitteessa Tarmontie 6 - vain seitsemän kilometriä Lahden keskustasta! Hollolan kotihoito 1:sen asiakkaista suurin osa asuu Hollolan kuntakeskuksessa ja kuntakeskuksen ympäristössä. Aluettamme on myös osa Hollolan eteläistä maaseutua, kuten Herrala.

Työsi kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa kokonaisvaltaista hoitotyötä kuntouttavan työotteen mukaisesti ja monipuolista palvelutarpeen arviointia. Työssä korostuu sosiaaliohjaus, verkostoyhteistyö sekä hoidon koordinointi. Toimit osana kotihoidon moniammatillista tiimiä.

Asiantuntijuutesi korostuu palvelujärjestelmäosaamisessa, sosiaalisten etuuksien ja tukitoimien järjestämisessä sekä muistiasiakkaiden hoidossa.

Hyödynnämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, sähkölukot ja toiminnanohjausjärjestelmä.

Arvostamme asiakaspalvelu- ja yhteistyötaitoja, ennakkoluulotonta asennetta, vastuullista työotetta sekä iloista mieltä. Työ on itsenäistä ja siinä korostuvat organisointi- ja paineensietokyky. Työskentelet virka-aikaan.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on sosionomin tai geronomin tutkinto. Toivomme sinulla olevan voimassa olevat lääkehoidon luvat (LOVe). Tehtävää voivat hakea myös alan opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa. Liikkuvassa työssä ajokortti on välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Tuija Ketomaa
puh. 044 780 1381
tuija.ketomaa@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Hollola, 15860 Hollola

Rekommenderade jobb