test

SOTE-alan kesätyöt 2024

Ansök senast  31.3.2024 23:59

Moikka sie sote-alan guru tai alalle tähtäävä opiskelija! Täällä ihan huikee jengi etsii nyt uusia tyyppejä viettämään unohtumatonta kesää aurinkoiseen Etelä-Karjalaan. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia edelläkävijäyhteisössämme lähihoitajille, hoiva-avustajille, sairaanhoitajille, fysioterapeuteille, toimintaterapeuteille ja kaikille muille sote-ammattilaisille.

Miksi liittyä yhteisöömme?
-Rentoutta ja joustoa! Myö ymmärretään, että kesällä halutaan nauttia myös muusta kuin töistä. Myö tarjotaan kesätyöntekijöille joustavat työaikajärjestelyt, jotta arki täällä Etelä-Karjalassa vois olla siun näköinen!
-Naurua ja tukea! Menit mille osastolle vain, niin siulla on aina ympärilläs timanttisten tyyppien tukiverkosto. Myö autetaan toisiamme aina sekä pidetään huolta siitä, että työnkin keskellä meillä on iloa ja naurua!
-Osaamista ja kehittymistä! Pääset näyttämään, mitä sie osaat ja kehittymään monipuolisten hommien parissa.
-Neljä hyvää syytä: Turvaamme, uskallamme, vastaamme ja välitämme! Meidän mottona on pitää huolta toisistamme ja meillä on rohkeutta tarttua uusiin haasteisiin. Yhdessä vastaamme tulevaisuuden tarpeisiin ja välitämme siitä, että työyhteisömme on innostava ja tukee jokaista jäsentään!
-Palkka on kohdillaan! Palkkaus määräytyy työn vaativuuden mukaan, ja jos opiskelet, palkkaus ottaa huomioon siun opintojen vaiheen ja tehtävänkuvan.

Lähihoitaja: 2399,87-2646,87 €/kk, Lähihoitajaopiskelija 2159,88-2514,53 e/kk
Sairaanhoitaja: 2700,14-2977,94 €/kk, Sairaanhoitajaopiskelija 2279,88-2829,04 e/kk
Hoitoapulainen: 2044,14 €
Hoiva-avustaja: 2126,93 €/kk
Sosiaalialan ammattilainen esim. ohjaaja (mm. perhetyö, vammaispalvelut, lastensuojelu), (sosiaali- tai terveydenhuollon AMK-tutkinto) 2616,03 €-2937,02 e/kk, AMK-opiskelija 2159,88-2790,17 e/kk.
Sosiaalialan ammattilainen esim. asumisenohjaaja (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja): 2399,87-2646,87 €/kk, Lähihoitajaopiskelija 2159,88-2514,53 e/kk
________________________________________

Mitä myö toivotaan siulta?
Ennen kuin sie liityt joukkoomme viettämään vauhdikasta kesää Etelä-Karjalaan, tässä vielä muutama juttu, jotka siun kannattaa huomioida.
-Sijaisuuksiin sie tarvitset voimassa olevan Etelä-Karjalan hyvinvointialueen lääkeluvan. Jos siulla jo sellainen löytyy, niin liitäthän tämän hakemukseesi. Jos kuitenkin tämä sinulta vielä uupuu, niin ei hätää! Myö autetaan sinut alkuun.
-Meillä on käytössä koeaika määräaikaisissa sijaisuuksissa. Älä pelästy, se on vain varmistus siitä, että homma toimii jouhevasti molempiin suuntiin.
- Huomioithan, että ennen työssä aloitusta myö mahdollisesti pyydetään siuta esittämään rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote. Tällaisia ovat lasten- ja nuorten sekä vanhusten kanssa tehtävä työ.
-Sijaisuuksissa tarvitaan tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa. Terveydestä pidetään huolta, jotta meillä kaikilla on hyvä olla!
- Joissakin työtehtävissä ois suuri plussa, jos siulta löytys voimassa oleva ajokortti.

Meidän kesätyöhakemus on suoraviivainen kuin kesäkävely hiekkarannalla! Siun ei tarvitse laatia itselles uutta ansioluetteloa, voit vaan kertoa meille mitä sie haluisit tehdä ja milloin oisit valmis meillä aloittamaan. Myö otetaan siuhun yhteyttä ja laitetaan kesä rullaamaan!

Jos sie oot opiskelija niin liitäthän mukaan opintosuoritusotteesi ja jos valmistut ennen sijaisuuden alkua, kerrothan siitä meille lisätiedoissa! Mikäli sinulla on suoritettuna jo lääkelupa tai siihen vaaditut tentit niin laitathan nekin mukaan, että päästään jouhevasti eteenpäin.

Hae nyt, niin pääset nauttimaan unohtumattomasta kesästä aurinkoisessa Etelä-Karjalassa! Myö haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja tehtävät täytetään heti, kun meille sopiva match sattuu kohdalleen.

Tule viettämään antoisaa kesää Etelä-Karjalaan- Mie turvaan, mie uskallan, mie vastaa, ja mie välitän!

#mieturvaan #mieuskallan #mievastaan #mievälitän #ekhva


Läs mer

http://www.ekhva.fi

EKHVA:n rekrytointipalvelut: rekrytointipalvelut@ekhva.fi, p. 040 651 1300

Organisationer jobb

Arbetsgivare

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Läs om arbetsgivare