Skip to main content
test
Sotkamon kansalaisopiston opettajan toimi - Sotkamon kunta

Sotkamon kunnan sivistyksen toimialalla julistetaan uudelleen haettavaksi toistaiseksi voimassaoleva kansalaisopiston opettajan toimi 19.9.2022 alkaen Kuhmon toimipisteeseen. Kuhmo on luonnonkaunis paikka ja paikkakunnalla on paljon harrastusmahdollisuuksia sekä kulttuuritarjontaa.

Opetettavana aineena on kädentaidot, kovat materiaalit (tekninen työ). Kansalaisopiston teknisen työn tila on monipuolisesti varusteltu ja mahdollistaa laajan kurssitoiminnan. Eduksi luetaan kokemus kehittämistyöstä, hyvät vuorovaikutustaidot, hyvät tvt-taidot ja kielitaito.

Kelpoisuusehdot: soveltuva korkeakoulututkinto sekä väh. 60 op tai väh. 35 ov laajuiset pedagogiset opinnot (asetus opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista, 14.12.1998/986).

Mahdolliseen haastatteluun tulee ottaa mukaan alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset sekä oikeaksi todistetut kopiot em. todistuksista, jotka jätetään haastattelijalle.

Toimeen valitun on esitettävä ennen toimen vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on neljä kuukautta.

Hakemukset pyydämme toimittamaan osoitteeseen www.kuntarekry.fi. Hakuaika päättyy 23.8.2022 klo 15.00.

Lisätietoja

http://www.sotkamo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Yhteystiedot: sivistysjohtaja-kansalaisopiston rehtori Merja Ojalammi , merja.ojalammi@sotkamo.fi, 044-750 2125

Lisätietoja

Sotkamon kunta, Sivistyspalvelut

Sotkamo on monipuolisuudellaan kuntien kärjessä. Sotkamon monipuolisuus perustuu hyviin palveluihin, vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin, elinkeinoelämän kehittämiseen ja kunnan kehittämisaktiivisuuteen. Sotkamon kunta on vuosien mittaan saanut yrittäjämyönteisimmän, imagoltaan parhaan, luovimman kunnan ja monet muut tunnustukset. Sotkamossa bisneksen tekemisen vireys ja luonnonläheisyys viihtyvät vierekkäin. Ota yhteyttä ja tutustu sotkamolaiseen tapaan toimia! Sotkamon kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Markkinatie 1, 88600 Sotkamo

Rekommenderade jobb