Sovellusasiantuntija - Tammerfors stad

Sovellusasiantuntija

TIETOHALLINTOYKSIKKÖ
Tietohallintoyksikkö vastaa kaupungin ICT-kokonaisuuden strategisesta ohjauksesta ja kaupungin tarvitsemien ICT-palveluiden järjestämisestä. Tietohallinto toimii kaupungin digitalisaation hyödyntämisen mahdollistajana ohjaamalla, uudistamalla ja toimintakonsepteja luomalla. Tietohallinto vastaa myös seudullisen tietohallinnon strategisesta johtamisesta Tampereen kaupunkiseudun tietohallintosopimuksen pohjalta.
Haemme sovellusasiantuntijaa vakituiseen toimeen.
Tehtäviin kuuluu henkilöstöhallinnon sovellusten pääkäyttäjätehtävät mm. järjestelmien ohjeistus-, tuki- ja neuvontatehtävät sekä kehitys-, testaus- ja koulutustehtävät.
Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään opistotasoinen tutkinto.
Valittavalta odotamme oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä, hyvää koordinointikykyä, positiivista asennetta ja itsenäistä otetta työskentelyyn.
Eduksi lasketaan erittäin hyvät ict-taidot, työkokemus tuettavien sovellusten toimialueelta (Timecon22, Timecon Pacom GMS), vahvat vuorovaikutus-, työyhteisö-, tiimityöskentely- ja asiakaspalvelutaidot. Hakijalla tulisi olla tuntemus kunnallisesta virka- ja työehtosopimuksista sekä sopimuksissa olevista työaikamuodoista sekä hyvä englannin kielen taito.
Työsuhde aloitetaan sopimuksen mukaan ja tehtävään valitun on toimitettava kuukauden kuluessa työsuhteen alkamisesta hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.
Tehtävään valitulle tehdään huumausainetesti yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain mukaisesti.
Tehtävää aikaisemmin hakeneet otetaan haussa huomioon ilman uutta hakemusta.
Lisätietoja tehtävästä antaa ajalla 28.6. - 19.7. palvelupäällikkö Erja Mäkijärvi, puh. 040 194 8289 ja ajalla 22.7. - 7.8. palvelupäällikkö Ulf Schnabel, puh. 050 523 7348 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Hakuaika päättyy 7.8.2019.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.
Hakijoiden toivotaan jättävän hakemuksensa sähköiseen IMURI -rekrytointijärjestelmään, mutta hakemuksen voi lähettää myös postitse osoitteeseen Tampereen kaupunki, Kirjaamo, PL 487, 33101 Tampere. Kirjekuoreen ja hakemukseen on merkittävä haettavan tehtävän nimike ja viitekoodi. IMURIn käyttöohjeet löytyvät sivulta http://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html ja lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä, puh. 040 806 3184.
Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.
 

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/avoimet-tyopaikat.html

  • Tietohallintoyksikkö
  • Työpaikka
  • tre-1-274-19
  • 28.6.2019 - 7.8.2019 23:59
  • TamperePirkanmaa

ajalla 28.6. - 19.7. palvelupäällikkö Erja Mäkijärvi, puh. 040 194 8289 ja ajalla 22.7. - 7.8. palvelupäällikkö Ulf Schnabel, puh. 050 523 7348 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Tietohallintoyksikkö
Osoite: Tampere

Tampere tunnetaan rohkeudestaan uudistua. Ei ole sattumaa, että Tampere on vuodesta toiseen Suomen toivotuin asuinpaikka, halutuin opiskelukaupunki ja suosituin matkailukohde. Täällä on maan pysyvimmät työntekijät, korkein teknologia alan osaaminen sekä vahva innovaatiokyky. Tampereen kaupunki haluaa olla entistä enemmän uuden liiketoiminnan mahdollistaja ja kumppani yrityksille.
Tampereen kaupunki on myös monien mahdollisuuksien työnantaja. Yhteensä kaupungin palveluksessa on noin 15 000 työntekijää noin 900 ammattinimikkeellä

Tutustu työnantajaan