Skip to main content
test
Specialassistent - Lohjan kaupunki

Vi söker en specialassistent för visstidsanställning till Solbrinkens daghem till och med 30.6.2023.
Daghemmet är på svenskspråkigt, så vi förväntar oss flytande kunskaper i svenska av den sökande.

I arbetet ingår assistans och stöd i verksamheten i vård-och uppfostringsuppgifter tillsammans med de andra medarbetarna i gruppen. Syftet med det assisterande arbetet är att stödja barnets delaktighet i gruppens verksamhet och att möjliggöra inkludering i barngruppen. Du är en del av teamet och medverkar under lärarens ledning i att planera barnets dag och gruppens aktiviteter. Vid behov deltar föreståndaren för enheten för småbarnspedagogik och specialläraren inom småbarnspedagogiken med omfattande kompetens i planeringen av ditt arbete.

Vi värdesätter god social kompetens, positiv arbetssätt samt vilja att lära sig nytt.

Behörighetsvillkoret för befattningen som specialassistent inom småbarnspedagogiken är yrkesexamen för skolgångsbiträde eller motsvarande utbildning för barnavårdssektorn.

I avsaknad av behöriga sökande kan också en person som saknar behörighet väljas till visstidsbefattningen.

Lönen 1956,29 €/mån., fastställs enligt AKTA. I befattningen iakttas en prövotid som är hälften av anställningens längd. Den valda ska lämna in ett intyg över sitt hälsotillstånd från Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:s verksamhetsställe i Lojo. Dessutom ska ett straffregisterutdrag enligt lagen (504/ 2002) visas upp.

Intervjuerna hålls enligt avtal.

Mer information ges av:
Annette Stelmacher, tfn. 044 374 5110, annette.stelmacher@lohja.fi

Lojo stad är en rökfri arbetsplats

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Vi ber att sökande i fösta hand lämnar in en elektronisk ansökan på adressen www.kuntarekry.fi inom utsatt tid. Du kan också lämna in en skriftlig ansökan senast 19.8.2022 kl. 15.00 till adressen: Lojo stad/Lojo rekrytering, PB 71, 08101 Lojo. Märk kuvertet LOH-09-334-22. Skriftliga ansökningar återsänds inte.

Lär dig mer om oss

Lojo stad, Solbrinkens daghem
Adress: Kyrkogatan 6, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Rökfri arbetsplats Lohjan kaupunki - UNICEF en barnvänlig kommun

Rekommenderade jobb