Skip to main content
test
Specialklasslärare - Borgå stad

Svenskspråkiga grundläggande utbildnings- och gymnasieutbildningstjänster söker en specialklasslärare till ordinarie tjänst från 1.8.2023. Första arbetsplatsen är Kvarnbackens skola.

Borgå är en barnvänlig stad. Vi stöder barnens uppväxt och skapar en enhetlig lärstig från småbarnspedagogiken till andra stadiet. Vi satsar på elevernas välbefinnande samt på god undervisning. Borgå stad erbjuder goda möjligheter att förverkliga högklassig undervisning i nya och mångsidiga lärmiljöer.

Samarbete är viktigt i vår verksamhetskultur, vi satsar även på välmående i arbetet och utvecklar ledningssätten.

Vill du vara med och forma framtiden? Sök då till Borgå!

Kvarnbackens skola är en grundskola med dryga 340 elever i klasserna 1-6. Skolan har en trivsam, stor skolgård och alldeles intill finns en sportplan. Skolan är belägen i närheten av stadens centrum i ett lugnt och grönt egnahemshusområde.

Det är viktigt för oss att du är flexibel, har en god samarbetsförmåga och ett starkt intresse för att utveckla undervisningen för elever med olika specialbehov både i smågrupp samt i samundervisning tillsammans med klasslärare.

Skolans målsättning är att stöda eleverna i deras utveckling till kreativa, självständigt tänkande och harmoniska individer som har de kunskaper och färdigheter som behövs i ett föränderligt samhälle. Vi önskar att du som person kan vara med och bidra till att förverkliga våra mål.

Examensbetygen som visar behörigheten (specialklasslärarbehörighet) ska uppvisas i samband med en eventuell intervju.

Godtagbart intyg över den valdas hälsotillstånd samt straffregisterutdrag (504/2002) bör uppvisas innan tjänsten tillträds. Prövotid omfattande sex månader tillämpas.

Skicka din ansökan senast 28.3.2023 innan kl. 15 via Sök nu länken.

Tilläggsinformation ger rektor Lena Törnqvist, tfn 040 1811705 eller lena.tornqvist@edu.porvoo.fi.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/valkommen-till-skolan/grundskolor/kvarnbackens-skola-3/
https://www.porvoo.fi/sv/fostran-och-utbildning/grundlaggande-utbildning/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tilläggsinformation ger rektor Lena Törnqvist, tfn 040 1811705 eller lena.tornqvist@edu.porvoo.fi.

Lisätietoja

Kvarnbackens skola

Vackra, historiska och samtidigt moderna och pulserande Borgå är en livskraftig hemstad med över 50 000 invånare, som växer och utvecklas starkt. Här arbetar vi varje dag vi tillsammans för en bättre vardag och en hållbar morgondag.

Levande tvåspråkighet, omfattande serviceutbud och det centrala läget som metropolområdets östra centrum är hemligheten bakom stadens dragningskraft.

Det är viktigt för oss att var och en känner sig uppskattad. Ett meningsfullt arbete är grunden för vår personals välbefinnande. Vi uppmuntrar aktivt var och en att utveckla det egna kunnandet och arbetsbeskrivning. Hos oss hittar var och sin drömarbetsplats. Välkommen till Borgå – här gör människorna staden.


Osoite: Kvarnbergsgatan 18, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb