test
Specialklasslärare, Söderkulla skola - Sibbo kommun

Hej du! Är du intresserad av att jobba i skolan?

Sibbo kommuns svenska utbildningstjänster söker en ordinarie SPECIALKLASSLÄRARE från den 1.8.2022 med placering i Söderkulla skola.

I Söderkulla skola går ca 160 elever. Vi arbetar i nya moderna och flexibla utrymmen. Trots att skolan finns i Söderkulla centrum har vi naturen nära. I skolvardagen betonas speciellt rörelseglädje, en god och kvalitativ högklassig grundläggande utbildning och social kompetens.Vi vill se det goda i alla.

Vi värdesätter tidigare arbetserfarenhet inom branschen, god förmåga att samarbeta och arbeta i team, flexibilitet och en positiv inställning. Specialklassläraren undervisar i huvudsak elever i åk 4-6. Som merit räknas goda digitala färdigheter. Vi erbjuder möjlighet att utveckla nya specialpedagogiska arbetsmodeller och att arbeta tillsammans med vårt kreativa och glada team. Vårt speciallärarteam består av 3 specialpedagoger.

Behörighetskraven fastställs enligt förordningen (986/1998) om behörighetsvillkoren för personal inom undervisningsväsendet. Lönen bestäms enligt UKTA. I tjänsten tillämpas en prövotid. Den person som väljs ska uppvisa ett straffregisterutdrag enligt straffregisterlagen (504/2002) och ett godtagbart intyg över sitt hälsotillstånd innan valet fastställs.

Vi ber att ansökningarna lämnas in senast 31.1.2022 kl 16 via länken nedan eller i adressen www.sipoo.fi/sv/rekry. Studie- och arbetsintyg ska visas upp i original vid en eventuell intervju.

Läs mer

https://www.sipoo.fi/sv/servicekanal/soderkulla-skola/
https://sites.google.com/view/unelmienoppimaisemasipoossa/ajankohtaista-aktuellt?authuser=0

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Mera information ger Söderkulla skolas rektor Jan-Erik Holmkvist 0500 813 151 eller jan-erik.holmkvist(at)sibbo.fi

Lär dig mer om oss

Sibbo kommun, Utbildningstjänster

I Sibbo finns det ypperliga möjligheter till arbete och boende. Det starkt växande Sibbo erbjuder sin personal en intressant och mångsidig arbetsmiljö. Vi satsar på fungerande arbetsmetoder, högklassiga tjänster samt på att engagera och öka välbefinnandet för såväl kommuninvånarna som hela personalen. Kommunen har cirka 1 200 personer i sin tjänst. Kom och jobba med oss!


Adress: Söderkulla skolväg 7, 01150 Söderkulla
Sibbo kommun - Rökfri arbetsplats Sibbo kommun - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb